Invigning!


Nu ska jag äntligen börja blogga!



Denna bloggen kommer mest vara till för mina nära och kära som vill veta hur jag har det nu när jag är långt borta i New York och dansar. Jag kommer skriva om min vardag, vänner och bu & bää och just THE BIG APPLE=)

Naturligtvis så blir jag jätteglad om fler vill läsa min blogg!

Först och främst så vill jag tacka min söta farfar och hans fru för att de har gett mig den här underbara möjligheten, PUSS TILL ER!

Jag kom till New York den 2 april och går på Broadway Dance Center här på Manhattan, bor gör jag i mitten av Upper West Side. Min skola (BDC) ligger precis vid Time Square och jag bara älskar att vara där, en stor kram till all personal (inte för att de kan läsa svenska men iaf). Lärare och personal är inte samma sak, lärarna är oftast koreografer och/eller dansare i stora kompanier. Det gör att schemat inte alltid är det samma, även om de allra flesta lektionerna är fasta på schemat så åker lärare iväg ibland för att turnera eller bara jobba nångon annan stanns ett tag. Jag har inte så många favorit lärare än men det kommer, dock så är Luam och Brian Green sååå grymma. Googla gärna på dem och titta!

När jag kom hit för två veckor sedan så var det kallt och grått, bara upp till 5 grader.... Nu är det mellan 10- 20 grader och träden har börjat blomma rejält:) sjukt härligt, ni skulle varit här! Speciellt tråkigt är det ju eftersom jag bor 5 minuter från Central Park;)

Eftersom det är 6 timmars tidsskillnad så kommer jag uppdatera bloggen vid lite konstiga tider, tex. så kommer jag  skriva god morgon mitt på dagen osv. men det ska nog gå bra! Tack vare att jag köpte min underbara lilla laptop innan jag åkte (vet inte vad jag skulle göra utan den) så kommer jag säkert blogga när jag är på skolan ibland. Jag vet inte hur ofta jag kommer uppdatera bloggen men det märker vi med tiden=) It's gonna be awesome!

Det finns mycket att skriva om men jag får samla mig lite och skriva mer sen...

*SAKNAR ER DÄR HEMMA MASSOR*

puss och kram

RSS 2.0