Tur o retur till GBG

Nu vankas det ju Högskoleprov och då vill man ha resurser=)Min kära far sa till mig att det finns en väldigt praktisk bok som man kan köpa.. och den heter så fiffigt "Den kompletta guiden till Högskoleprovet" Mohahah. Men det är klart att med bara veckor kvar till provet så var den slut nästan överallt så jag fick ta mig en liten tur till Göteborg för att få mig ett ex av denna kloka bok.






Tur hade jag också för min favoritbästisbrud Bettan skulle åka hem till Töreboda med 6 tåget så då fick jag sällsis på hemvägen=) Det är nämligen 1 timme o 43 minuters resa enkelväg så två sånna resor själv är inte jättekul.... för en bok... om högskoleprovet! Hur som helst så är det inte så ofta som vi får leka så vi blir väldigt glada när vi får göra det även om det bara är på ett tåg...




I look good hahahhah




Såhär ska jag alltid åka i fortsättningen



En bättre sida av mig=)



ja..



okej this looks soo wrong... men jag skulle faktiskt spela luftgitarr på benet =S



Ni skulle förstå minen om ni såg Bettan bakom kameran



Nej det finns inga gränser...



Löööööööv u


Jag önskar att jag hade bilderna på Bettan hon ser så härlig ut, teaterapa som hon är så har hon sjuk fantasi=) Ska be henne skicka dom till mig! Vi ses ganska snart igen för nästa helg så ska vi gå på Gretas, en gay klubb i Gbg. Vi har inte varit ute tillsammans på år... shit va kul det ska bli!!!


När jag kom hem stog det god middag och väntade och efter det skulle jag överraska mamma med en stor Fazer chokladkaka... men då hade hon redan köpt en så nu har vi två *lycka... och extrakilon*=D=D=D=D=D



Himmelriket!!!!



puss puss

Söndag

Idag åkte mamma, micke, millan och hennes micke till lager 157 i örebro för att shoppa loss, jag som har gått och blivit ansvarsfull stannade hemma och vårdade ekonomin. När jag ändå var på G så passade jag också på att vårda mig själv med ansiktsmask, manikyr och pedikyr.


Vem behöver skönhetssalong=D?



Jag har ju varit så utråkad och deprimerad sen jag kom hem men idag så lyckades jag ta ett ryck och det kändes riktigt bra! Jag hann städa nästan hela huset, eller ja kanske mer plocka undan och så för jag har varken skurat eller dammsugit. Så när allt var relativt rent så satte jag igång mitt hemma spa och det borde alla unna sig själv ibland för man känner sig så fräsch och NY efteråt.



Man känner sig verkligen vacker under själva behandlinen också=P

När mamma o co. kom hem åt vi familjepizza innan vi gick över för att gratta min kusin som  fyllde 19=D grattis grattis grattis! Då blev det fika som vanligt, jag är ju tillbaka i gamla vanor med aptit och allt. Känns toppen!
Sen skulle de titta på trollkarlens hemligheter eller vad det nu är och då protesterade jag och gick hem... hatar verkligen de programmet de borde skämmas som sänder det och jag förstår om det finns en miljard torpeder som letar efter honom just nu.... När jag blir arg kommer min djuriska sida fram



jag är inte att leka med.... rooooaaarrrr




Wilma höll inte med så vi slogs om saken



hon vann


Som ni ser har jag väldigt viktiga saker för mig... ofrivillig semester=D det lät väl inte så tokigt. Jag ska se det så istället så blir det inte lika deppigt. Nej från och med imorn så ska jag vara sysselsatt om jag så ska ta 17 hund promenader om dan.  Nu får det fan va nog, jag ska ha jobb till varje pris. Och körkortet det är ju som i en lite ansk om jag bara finslipar teorin... japp I´m gonna make it happen! Det finns inget bättre än att vara självförsörjande, och inget värre än att inte vara det.... eller jo vi såg på Shindlers list som handlar om förintelsen.... och det mina kära vänner, DET är värre!


Puss och god natt

sakna new york!

Usch nu har jag fått en sån panik längtan efter att åka tillbaka till New York! Läste precis om Broadway Dance Centers 25 år jubileum den 5:e maj och det ska tydligen vara ett enda stort firande hela veckan. Sen är det ett stort showcase och jag kanske förstod det fel men det verkar som om det ska vara med på tv. Tänk att jag trodde verkligen inte att jag skulle längta tillbaka så mycket men det gör jag, jag skulle nästan kunna skära av min högra fot för att bara få åka och ta en Jamie klass... sen är det ju allt det andra runt omkring, murakami klasser, balett med Silantyev(det är som balett för björne), gå och mysa på starbucks(fik), VÄRLDENS GODASTE SUSHI, gratis utgång, gå på de enorma biosalongerna och stanna kvar och dansa till eftermusiken, pizza slice med mozzarella och tomat, svära åt turisterna i Time Square som beter sig som vallade kor! Valfri maikyr för MAX 100 svenska kronor, åka taxi för näst intill inga pengar alls...


New York är frihet, självständighet, allvar, underbart, spännande, minnen.... nu blir jag ju helt tårögd! Vad är väl ett 25 års jubileum på Broadway Dance Center i New York???... Det kan vara dåligt, långtråkigt, kaos, jättetråkigt och alldeless alldeless... UNDERBART!


Good times!

Åh just det... Nathalie och jag firar 6 månader då också... grattis till oss=D=D=D

Valentines day!

Hoppas alla har en underbar alla hjärtans dag med massor av kärlek i alla dess slag=D!

Nu ska jag snart åka ner till Göteborg och träffa Carolin som jag träffade i sommras på skolan i New York, tyvärr åkte hon hem redan i augusti men nu sa vi äntligen ses igen. Det ska bli jättekul! Får se vad vi hittar på... kan nog tänka mig att mat kommer vara inblandat både här och där. Vi älskar mat lika mycket båda två och efterrätt är inte fel det heller;-) Det går alltid ner hahah!


Här är vi på skräckfilm och jag skyller på att kameran lägger på 10(!) kilo=P


Kärlek till alla!!!! Pussar och kramar

Vanity is for beginners;)

En insikt som har kommit till mig på äldre dar(för jag är ju hela 20 år hahaha) är att det är inte lika viktigt att se bra ut som att ha kul. Nu kanske en del undrar varför jag i så fall trippade omkring i 14 cm höga klackar på nyår och aldrig går ut i klackar lägre än 8 cm... och det är helt enkelt för att jag faktiskt har roligare i höga skor.. men ser mer på den höjden, och det är ju så spännande=D

Hur som helst så är det faktiskt så att när man väl slutar vara lika fåfäng så blir man först och främst snyggare eftersom man är mer bekväm plus att man skrattar mer och njuter mer av detaljer som man lätt missar när man oroar sig för att håret är för platt eller att tröjan sitter fel. Och bara en sån sak som att dansa, tro mig för det här har jag gått igenom! Det är verkligen inte lika kul att dansa när man hela tiden tittar sig omkring och undrar om man gör rätt eller jämför sig med alla andra som om man bara släpper loss och dansar för att det är så jäkla kul. Nu är det ju så att jag skäms i stort sett inte för någonting... längre(jag skämdes för ALLT innan).... jag kan men lätthet få för mig att fåna mig på alla möjliga ställen. Detta måste upplevas för att man ska förstå men så är det iaf...  

Naturligtvis är det sjukt kul att vara snygg! Men när man låter sin fåfänga styra över hur roligt man har det så har man en del att lära... enligt mig=D

Ingen reklam tack

Jag och mamma har just varit och delat ut reklam åt min lillebror. Han är uppe hos sin flickvän i Kramfors så det är klart man ställer upp=). Anyway, jag tänkte på det här med reklam och det är bara onödigt egentligen... Idag har vi så mycket på tv, internet och radio så reklam i brevlådan är ju bara slöseri med material! Det är ju klart att om det bor nån gammal tant eller farbror ute på landet så kan det vara bra men inne i städerna så känns det väldigt dumt.


Nu har jag övertalat mamma, vilket iof inte var så svårt för hon har tänkt på det förut men nu klistrar vi på en "ingen reklam tack" lapp på brevlådan=D. Synd att man inte har tusentals läsare då hade jag sett till att starta en kampanj att så många som möjligt klistrat upp sånna lappar och vägrar reklam för nåt måste ju hända.

Nu ska vi laga en riktig söndags middag med för, varm och efterätt, smaskens till sista slicken! puss och kram


Vi kommer alltid vara vänner... vi vet alldeless för mycket om varandra

Nu har jag varit i Stockholm i nästan en vecka och hälsat på far min:). Sen tog jag ett X2000 ner till Göteborg för att titta på min älskade Elisabeth´s musikaluppsättning på Wendelsberg. Jag kände mig så nöjd när jag bokade tåget ner, jag fick tag på en jättebillig sistaminuten biljett och dessutom så var det ju X2000. Gud så mysigt tyckte jag, synd bara att resan inte tar mer än 3 timmar... efter en kvart på tåget var jag redo att vända ut och in på allt som går att vända ut och in på. Kunde jag blivit grön i ansiktet hade jag nog varit det! Sen hade jag en mamma med en liten bäbis bakom mig och mamman sjöng konstant. Hon använde en sån där gulligull röst och trodde tydligen att alla i HELA tåget hade betalat för att lyssna på henne, så sova kunde jag inte heller. 


Men jag hade gjort 100 sånna resor för att få träffa Bettan igen, hon har gått och blivit het.. det var inte helt väntat=)  Missförstå mig inte gumman du har alltid varit jättefin men inte på ett sånt sett.... du har ju inte direkt stävat efter att vara foxy,,... japp det här kom ju ut jättebra... snälla förstå vad jag menar!



look at her!


Musikalen hette Fest rent av och var jättebra, sjukt kul och alla var väldigt duktiga och hade röster som man bara kan drömma om!


roliga sketcher...




Steppande sorkar... så söta!


Sköna hönor


Blondinbella släng dig i väggen! hahaha


lite hett är det;)


Tack för att jag fick komma gumman, du kommer gå lååångt och jag är ditt största fan! Älskar dig så mycket=)

Fest

Idag har min pappa fyllt 44 år=) Stackarn jobbade natt mellan från 11 till halv 8 och hade doktorn halv 9. Sen fick han bara sova till halv ett för att vi skulle hinna förbereda inför festen som började vid 5. Nu är pappa en van värd för sånna här tillställningar så det gick smidigt men jag kan lova att han kommer sova gott inatt=D.

Det var en liten fest med de närmaste, alla pappas bästa vänner och familj. Så mysigt så, vi hade lite sallads buffe och sen hade jag bakat kladdkakor med grädde som vanligt. Själv började jag med kladdkakan och avslutade med sallad... och i vanlig ordning skålade jag med bubbel som jag blev tilldelad men så fort vi skålat färdigt så sprang jag iväg och hämtade ett glas med barnens äppelscider istället=D=D Det är riktiga grejer det!

Jag har fortfarande inte tvättat av mig sminket för jag blev så nöjd... det var första gången på så himla länge som jag ansträngde mig med både hår och smink. Igår flackade jag runt i hela stan trots feber för att hitta babyliss hårspolar så jag skulle få fluffigt, lockigt hår. Så här sitter jag och vägrar inse att mina glanstimmar är över... trots att jag är så trött att tårarna rinner och jag ska orka upp imorn och städa, packa och hinna med tåget som går nångång efter 12. Kanske dags att ge upp för ikväll...


Ja må du leva papsen!

sjukmys

Eftersom jag fortfarande är sjuk och det har blivit värre nu så har jag legat hemma hela helgen. Jag har ingen aptit så jag har bara druckit te och ätit två små yoghurtar sen i fredags..... JAG inte ha aptit??!!! Jag vill inte ens ha godis... aja de som känner mig bra fattar=) Men idag fick jag nog så i 2 timmar laddade jag för att pallra mig ner till affären och bunkrade upp med mango sorbet, vitlök o nyponsoppa. Så här sitter jag och myser med alla gosaker;-).


Nu måste jag fortsätta återhämta mig från min lilla utflykt... snurrar lite i huvudet=) puss och kram

RSS 2.0