Förändring

Dags för en liten förändring kände jag då allt började gå i en och samma rikting i mitt liv... och då menar jag inte rakt mot toppen direkt. Det är lätt att missa när livet avstannar lite och bli bekväm. Nog var det länge sen jag var i en avstannad, bekväm punkt i livet. Så när den här känslan kom krypande tog det ett tag innan jag förstod vad det egentligen handlade om och det var både ovant och ovälkommet! Jag har strävat efter en trygg, stabil miljö men att livet ska avstanna när jag bor i en 18 m2 studio och jobbar heltid på en underbetald superstressig restaurang i Paris outbildad och så vidare. NEJ TACK!!

Sen att jag har sänkt mina standards i vissa avseenden HELL TO THE NO! ursäkta franskan. No more snäll flicka. När jag färgade håret mörkt bara här om dan så tittade ett bekant ansikte tillbaka på mig i spegeln.. den där tuffa tjejen som jag kände så väl för några år sen =) men nu i en updaterad bättre version än då. Om än lite vilsen. Jag har kommit så långt jag kan doing what im doing nu är det tid för nya erfarenheter, nu vänder jag blad!

Nåväl finns goda chanser för att jag kommer ta några djupa avslappnande andetag i den bekväma tillvaron innan jag kastar mig ut i livet igen. Jag är ju av det lata slaget men första steget är taget och det är en viktig del av varje resa.


RSS 2.0