Helt förstörd

Jag och Maria såg just på filmen The other Boleyn girl. Den var otroligt välgjort och uppenbarligen jävligt bra skådespel också för jag är HELT förstörd! Vi hade gått till macken för hyra film och köpa gott inför en mysig filmkväll.

Såhär mysigt hade vi förberett... det gick väl bra till en början men från mitten av filmen satt jag med tårar i ögonen och på slutet satt jag och tjöt och snorade.


Såhär förstörd var jag 20 minuter efter att filmen var slut...


Men se filmen den är väldigt bra!

outch

Jag är så stolt över dig älskling, thailand here we come dåra;-)


Me and mom goes Roadtripping;-)

I helgen som var kom mamma upp till Stockholm för att hämta mig och farfars hyrbil så att jag kunde övningsköra. Det är bara hon som får köra med mig.. that´s why.



Först körde jag från Huddinge till Eskilstuna där mamma med familj håller på att flytta in. Grymt kul för mamma visste inte hur mycket jag kunde så hon kastade sig mot ratten så fort det kom en kurva och satte upp foten mot instrumentbrädan.... hur det nu ska hjälpa?! om vi krockar och airbagen slår ut så har hon ju benet bakom huvudet=D Aja då hade jag fått skratta iaf!

Vi passade på att grilla eftersom det var så fint väder, det är så mysigt att bo på landet.


hundarna fick vara med


mys


gotta staii in shaiiip

Sen blev det söndag och morsdag så då passade vi på att mysa till det lite extra. Jag gjorde en smarrig glass efterrätt som avnjöts framför en film.



mamma fick mycket kärlek=)


glass och jag...


På måndagen blev det avfärd till Töreboda vid halv 6 på morgonen eftersom min lillebror skulle till skolan. Mamma fick köra de förta 12 milen så tog jag de 8 sista. Väl framme ringde jag min älskling eftesom man ringer till usa för 20 öre minuten därifrån=) Sen tog vi en bit lunch och åkte vidare mot Sthlm...
 
Första stoppet blev redan efter nån mil vid en badsjö där jag bestämde mig för att ta årets första dopp...

det var lite tveksamt först men jag är minsann ingen badkruka=)


Så var det gjort och vi kunde åka vidare...


Nöjda och glade efter min första drive thru någonsin!!

Det var en jättekul helg, vi hade superväder och alla var på bra humör. Tack så jättemycket farfar för att jag fick använda bilen!! massa pussar och kramar

Sussa

Idag har jag varit igång och sökt massa jobb, spöat mormor i yatzy, lagat en ybernytting lunch, hjälpt älsklingen med miss gay tävlingen, gått på bio med pappa, varit på banken... massa saker helt enkelt!


Hur som helst är det dags att sova men innan dess ska jag plöja igenom ett vänner avsnitt på youtube. Sen ska jag låta john blund sköta resten=) Häromdan fick jag ett brev från Nathalie och i det låg ett armband med en drömfångare, jag har drömt så mycket mardrömmar så då köpte hon den till mig. Du är världens underbaraste älskling!!!<3




puss puss


Sommar

Nu är sommaren här på riktigt och även om dagens väder är lite deprimerande så känns det underbart. Nu är det dags för solskyddsfaktor, mygg, grillkvällar, massa mjukglassar och ljusa nätter=)
I helgen när jag övningskörde med mamma(rev av 58 mil på 3 dar) så hade radiostationerna kört igång ordentligt med sommardängorna som vi kommer hata i augusti men just nu pirrar det i hela magen och jag satt och hoppade i bilen med mamma.

Jag har lovat mig själv att bli brun... jag ska tvinga mig själv ut i solen minst en halvtimme varje solig dag. Självklart lite längre vissa dagar men halvtimman är som sagt ett minimum. Förra sommaren lyckades jag få upp en rätt ok färg men så brände jag mig ju så sjukt illa också... vi skippar det i år tycker jag! 



 
Nu är det bara 34 dagar kvar tills min älskling kommer hem och det kommer bli en GRYM sommar! Fram med grillen och solbrillorna det här ska bli bra...



RSS 2.0