Jag heter Jamie

Nu har jag äntligen bestämt mig för att liten ska döpas till Jamie, det namnet har ju varit med sedan första dagen jag såg honom. Så både mamma och moster vann namntävlingen=)


 
Vårt första möte, två låååååååååååååånga dagar innan jag hämtade honom.

Förslag till Halloween outfit någon?

Sitter och grämer mig över vad jag ska föreställa på halloween. Det är en stor fest på fredag och jag ska dansa, så det måste vara något som går att dansa i.... utan att spricka upp hela dräckten=)

Om det är någon därute med suverän fantasi(mooooster) så skulle jag bli väldigt tacksam över alla förslag på outfits och gärna tips på affärer i stockholm.


Morgon

Nu ska jag äta mannagrynsgröt innan jag åker till Kista för internetkurs. Efter det åker jag och bänkar mig på frescati fram till 6 då min Pompeji kurs börjar=)

Välkomna

Gick just in och hittade massa kommentarer från nya besökare och besökarantalet har gått upp betydligt! Så jag ville bara säga tack för alla fina kommentarer, ska kika in på era sidor imorn när jag får en stund över mellan pluggandet=)


Nu ger jag upp för kvällen, jag avklarade två och en halv av fyra saker jag skulle göra. Resten tar jag imorn.
Puss och god natt!

Stress

Just i detta nu så har jag MINST 4 saker som jag måste göra... samtidigt helst! Jag är redan slut i skallen och har knappt börjat.. mat är en av dem så jag tror jag börjar där. Resten kanske flyter på något så när iaf efter det=) Man kan ju hoppas!


Tog förövrigt min första klass i kista idag, internetkursen och det var helt ok. Verkar lite halvsvårt men tack gode gud så är det en mycket grundläggande kurs och mina gruppmedlemmar går sitt 4e år nu så det ska nog gå iaf.

NU sätter jag igång.. klara, färdiga



Men herregud, Namn.. nu!! HJÄLP!

Ja vad ska jag säga... tre veckor och min stackare till valp heter fortfarande BÄBIS!!! Nu är det faktiskt djurmisshandel på riktigt. Och tänk bara på alla stackars människor som frågar vad sötingen heter, ja de får ledsena gå hem ovetandes.. och matte får arga och förskräckta blickar på sig.

Just nu provar jag Fly och Mowgli..  Fly har varit med sedan dag 3 tror jag men det är ett relativt dåligt hundnamn, finns inget tryck i det. Mowgli är iof coolt och passar bra på honom men jag vet att hade jag gillat det så skulle hans namnbricka redan vara på gravering. Så det blir uppenbarligen inte Mowgli heller... typiskt!

Finns det ingen som är superbra på namn med värsta fantasin för jag vill verkligen inte att han ska heta Fido eller Pongo eller nåt sånt.. Snälla hjälp jag vet! Vi ska ha en tävling! Ja ja ja alla namn som ni kommer på får vara med i ett inlägg och sen får folk rösta... och vinnaren.... ja... vinner=) superide va!


Va ska jag heta??

Mys hos mormor.

Idag är det lördag och jag har mitt första 6 timmars pass på Rival och det ska bli riktigt roligt=) Eftersom liten fortfarande är för liten för att följa med får mommo vara barnvakt idag, eller ja Knutte får vara lektant. Ska bli kul att se hur Knut mår efter idag, Bäbis har nämligen fått MYCKET mer energi än förut... jag blir faktiskt orolig på riktigt ibland! Han blir helt besatt och springer fram och tillbaka i lägenheten hoppar på ALLT ALLT ALLT som finns ... japp även sånt som är beläget en meter över marken=)


Sen ska jag sova över hon mormor och det är alltid lika mysigt, kortspel och idag är det ju lördag så endel onyttigheter kan man nog räkna med!!! Hoppas alla ni andra har en trevlig dag.


Puss puss


När vet man att Andrea är trött??

Jo, när hon kommer hem halv tolv på kvällen och endast ätit en apelsin och varm choklad i en pyttemugg sen lunschen(omelett med sparris och champinjoner) vid 2... och trots detta tackar hon NEJ till mat, inte ens en macka vill hon ha.... dessutom stavar hon obviously lunch med sch!!

Andrea tackar INTE nej till mat mer än max 3 gånger om året. NOT joking! Eftersom detta inlägg har ett tydligt budskap så känner jag att ni förstår mig när jag säger, god natt...



ja okej sov gott och dröm sött.... eller ja god morgon,,, de flesta sover nog nu... puss

Skola

Nu lagas det mat här hemma.. ris med kidny bönor... oh my! Vi försöker vara nyttiga, eftersom det inte finns nåt annat hemma=)

Sen ska jag iväg och lämna över Fenris till pappa som ska invigas som hundvakt idag. Han heter inte Fenris men det är vad pappa kommer kalla honom. Själv ska jag iväg på akademiskt skrivade kursen. Plugga plugga plugga!

Vi avslutar dan med att åka till mormor och mysa ikväll, älskling stannar hemma så det blir bara jag och valpen. Imorn kommer mamma till Stan så vi ska umgås alla 3 generationerna.. alltid lika roligt!!!

puss puss


Nathalie va tror du att du håller på med?!!

Senaste dygnet när jag och mormor har spelat kort och yatzy har jag vunnit överlägset och jag får alltid yatzy!!!! Det är ju så att man kan bara ha antingen eller tur i spel otur i kärlek och tvärt om...

Mormor fick spel och skev ett litet meddelande till min älskling(om det fortfarande är ditt riktiga namn?)


nämen

Jag hittade ett opublicerat inlägg som jag skrev dagen efter jag hämtade Pookie,,, testar om det kan funka som namn..  vi får se. Hur som helst pirrade det lite i magen när jag läste det och det vore ju synd om det aldrig skulle hamna i bloggen.. lite sentimentalvärde för matte här. Kan vara roligt att klicka sig tillbaka till om 2 år när han blivit stor pojke=) Hur som helst, here goes..


SÅ LYCKLIG


Trodde aldrig att den dagen äntligen skulle komma då jag skulle sitta här med men egen lilla valp.. han är helt perfekt! Förutom att han inte har något namn, men jag kallar honom min lilla älskling så länge:) Kan inte förstå att han ligger och sover i sängen bara en meter ifrån mig. Jag måste vända mig om hela tiden för att kolla till honom, inget får hända mitt lilla mirakel=).


Han är så liten också, och duktig... han har inte gjort inne en enda gång(kan vara för att jag går ut med honom stup i kvarten) o så fort jag sätter ner honom ute så gör han det han ska på en gång. Lite chockerande eftersom uppfödaren sa att han aldrig tränat på att kissa ute. Eller på en tidning heller för den delen. Han äter som han ska men dricker lite dåligt.. matte blir orolig men han ser ut att må bra ändå.

Igårkväll(första kvällen) var han så snäll, eftersom han sovit hela dan så var han ju skitpigg när vi skulle lägga oss vid 12 men så fort vi la oss i sängen kröp han ner mellan mig och Nathalie. Sen när vi skulle till att somna la jag honom i hans säng, en enda gång klättrade han upp och andra gången jag la ner honom la han sig tillrätta utan att pipa och somnade.
När jag vaknade låg han ihopkurad vid Nathalies hals. Så söta var dom=) Mina älsklingar... kan man ha det bättre?


puss puss




Tisdag

Dagen till ära har vi haft tvättstuga från 8 på morgonen HJÄLP va tidigt tycker lilla familjen då(till och med vovven protesterar). Tur är väl att varje maskin tar cirkus en timme och vaaaad kan man ägna sig åt då?? Ligga och morgon mysa i sängen, äta lite myysig frukost i soffan insnurrade i täcke... neeej SOOVA=)

För att det ska bli rättvist gick vi upp tillsammans vid 8 för att bära ner tvätten, tvingade även med mig Bäbis som visade mycket tydligt att han hellre låg kvar i sängen. Kissade honom medan älskling fixade tvätten(totalt rättvis arbetsfördelning enligt mig), sen gick vi upp och sov. Efter en timme gick älskling ner och la in ny maskin så sov jag vidare med bäbis, andra passet tog jag. I´s a win win situation!!

Nu är det dags för frulle... Nathalie signalerar att hon är vaken med att kvida maaaat maaaat=) sötnos


varm choklad med grädde står på menyn


DAGS ATT AVSLÖJA HEMLISEN!


Vår lilla familj har nämligen varit på en photo shoot=)

Det var väldigt spännande, Nathalie hade fått en inbjudan till The Studio av en kompis. Det är ett företag som åker runt och sätter upp en ordentlig studio dit man får komma gratis och bli sminkad för att sedan bli fotad i 3 ombyten med olika bakgrunder=) Superkul var det verkligen och de var riktigt proffsiga och som sagt billiga!


   

Några bara på mig=)
Jag ska säga att jag är CHOCKAD över resultatet... jag brukar verkligen inte bli bra på kort!


och bara på min otroligt söta älskling<3


    
And of course the whole family.. and by the way... we´re HOT



THAT´S RIGHT;-)

But hello doooo not forget..

               
Pookie såklart=) Sötaste vovven i världen... enligt hans OERHÖRT ödmjuka matte

 

 

WORD


Trött Bäbis

Igår var nog den längsta dagen i min lille pojkes liv.. eller den kortaste för han sov i stort sett från 3 till ja 3 på natten=). Först hämtade jag honom från mormor vid kvart över 2. Då sov han på pendeltåget in till stan, sen gick jag och älskling för att handla dop present och äta lite, han vaknade lite när vi åt annars zzzzzzzzz...

Sen var vi och gjorde hemlisar i flera timmar och då sov han i 3 av timmarna och var vaken i 1 kanske. Efter det skulle vi gratta en kompis som bodde i närheten, han kom in i lägenheten.. tittade sig omkring, viftade på svansen och stensomnade! I 2 timmar tills vi skulle börja dra oss hemmåt... han var bara vaken på promenaden från tåget och hem, naturligtvis lite innan vi gick och la oss men så fort lampan släcktes så nanade plutten på huvudkudden<3



Det blir väldigt många upp och ner bilder på honom men det är ju så han sover=)

Han väckte inte mig förrän vid halv 10 i morse men jag han inte ta ut honom för innan jag reste på mig hade han somnat om på min arm. Klockan 11 vaknade han!!!

Nu ska vi snart iväg, men jag ska berätta mer om hemlisen ikväll;)

 

puss och kram


Mamma ledighet

Inatt sov jag utan liten för första gången(sen jag fick honom för 2 veckor sen). Lite ironiskt eftersom det var exakt 2 veckor sen jag sov min allra första natt med honom... det är nog bara morgontrötta jag som ser någon betydelsefull ironi i detta=)


Bäbis och mormors hund knut


Meningen var att jag och Älskling skulle gå ut och parta, slå klackarna i taket! wohooo! Så runt 5 lämnar jag över plutt till mormor, lyllohund!!!! Sen åker jag och hämtar lite schnygga kläder som vi hade liggandes hemma hos pappa i stan. Köper med mig lite cider hem för här ska festas..... kommer hem och Nathalie ligger nerbäddad under täcket och tittar på vänner... halv 9 på kvällen.. Meeeeeeeeeen hallååååååååå vi ska ju gå ut??! är min första kommentar men jag inser snabbt att hon inte är lika på G.
En snabb retorisk fråga, - Varför har jag fixat hundvakt om vi ändå inte ska ut??? Jag besvarar denna fråga med don´t worry VI SKA GÅ UT... Efter mycket om och men kom vi in i duschen, strålande! Synd bara att vi gick och la oss 20 minuter senare=)

Jag ska aldrig lämna bort honom igen, jag är fan ingen Paris Hilton som gullar med vovven och räcker över den till närmaste nanny. Tack gud... låt mig rätta mig.. Tack högre makt för att jag har blivit välsignad med en likasinnad partner. Nathalies reaktion när jag sa att vovve skulle sova hos mormor var - Va hämskt!!! Varför då??.


Min fina lilla familj!


Fredag

Idag är det fredag och för alla er andra med ett normalt liv är det slutspurten in i helgen, för mig är det bara... fredag=)

Eller ja inte BARA fredag, min lille plutt(forfarande inget namn nej) fyller ju 10 hela veckor idag! Tänk att det var 2 veckor sen jag hämtade honom. Kan inte förstå att tiden går så fort...



LITEN BARA 8 VECKOR


LITEN HELA 10 VECKOR!

Försökte ta lite fler bilder bus ville inte sitta stilla alls=) Har iaf lyckats väga honom och då stog vågen på 1,5 kg. När han kom hem till mig vägde han runt 1,2 tror jag så nog har vi vuxit iaf...

blöööt

Jag bestämde mig för att bada bäbis, det är hans andra bad här hos mig. Det är mest för att vänja honom... och för att han bestämde sig för att hoppa upp i en blomkruka och spatsera. Än har jag inte hunnit införskaffa hundschampoo så det får räcka med vatten tills vidare, lite renare blir han ju=)


Lyckades ta den här bilden precis innan han skakade sig rejält

Lilla älsklingen

Igår spenderade jag hela dagen hemma med böcker och dator, jag hade en inlämning i akademiskt skrivande som skulle in asap så that´s why. Eftersom inlämningsuppgifter är min svaga sida krävdes det en hel del för att få in den på en dag. But I made it;)

Visst är det tur att man har en litet busfrö som lättar upp stämningen när allt känns jobbigt=)




Hur kan man inte bli glad när man har en sån här brevid sig i sängen?
Jag tog en närbild så du också kan se mormor;)


Världens sötaste namnlösa bäbis<3


Lite tidigt för SNÖ?

Igår när jag satt och väntade på bussen klockan 9 på kvällen började det snöa! Jag tycker personligen att det är lite väl tidigt.. Sen blev jag smått chockad när jag vaknar och det snöra på morgonen.. är det redan vintertider??


Första december kan det få snöa=) Först vill jag ha min mysiga höst!


RSS 2.0