Myskväll

Eftersom jag bara blev sämre och sämre bestämde vi oss för att ha myskväll istället=) Så snart kommer Linnea hem och då ska vi köpa mat(krav från hennes sida) och hyra våran älsklings film "She´s the man" hahaha... Vi två kan fortfarande säga en replik ut filmen och skratta oss fördärvade och då är det ändå ett halvår sen vi såg den sist! It´s just that goooooood<3


Lägger kanske kanske upp bilder sen men eftersom det är jag så kan det hända att... ja att det inte blir några bilder=D puss


Stockholm

Hej hej

Klockan är snart 9 och jag sitter o funderar på om jag ska ta och pallra mig ut eller inte... Klockan halv 4 gick jag och la mig inatt och vid 7 åkte jag till tåget som skulle ta mig och Knutte till Stockholm. Vi har haft mormors hund Knut hos oss medans mormor varit sjuk men nu var det dags att åka hem igen. Väl i Sthlm åkte jag och kramades lite med mommo och fikade. Hon är så mysig den tanten;-). Sen åkte jag till söder där pappa bor och mötte upp Linnea som ska bo hos mig i helgen. Det är Streetstar just nu(sveriges största dansbattle) så då passade vi på att träffas medans hon är här.
Jag följde inte med idag men imorgon så hänger jag på henne så det ska bli askul=D!



Ikväll var det meningen att vi skulle dra ut och röja men jag har jätteont i halsen så jag vettefan om det blir så mycket gå utande... plus att det inte verkar finnas nåt varmvatten i duschen och låt mig bara tillägga att det är INTE ok!! Men men, klockan är bara barnet så vi får väl se vad som händer....

puss puss

toppen

Nu är jag precis hemkommen från mitt 4e(!) tandläkarbesök sen jag kom hem för två och en halv vecka sen=D Här spiller vi ingen tid! På min första undersökning fick jag reda på att jag hade 5 början till hål varav 4 hade jag haft innan men då var de för små för att göra något åt. Passande så var de uppdelade på alla fyra hörn i munnen vilket betyder att de måste ta varje hål för sig med tanke på bedövningen. De vill inte bedöva mer än ett hörn i taget.... och om inte det var illa nog så fick jag reda på att jag hade ett hål till på samma sida som jag bedövade idag och de tog bara det ena... APOR!!!


Men allt gick jättebra och jag har redan fler tider men inte till alla hål så de bokade in en till för säkerhets skull.... nu är det såhär att jag tycker inte alls om att gå till tandläkaren och jag ogillar att bli bedövad så jag känner mig alltid jättestolt när jag har avklarat ett besök och ägnar om jag kan hela dagen tlll att återhämta mig. När jag kommer till luckan så frågar hon i som sitter där om jag går i skolan i töreboda(hon menar högstadiet) och jag sväljer stoltheten och säger nej men jag bor här. Va bra säger hon för du får komma tillbaka halv 4 i eftermiddag!!!!!!! Nej jag känner inte alls för att köra in en pinne i ögat...... först så antyder hon att jag ser ut som 15 år och sen så ska jag tillbaka samma dag=( Sadister


Men som pappa alltid säger.... foten i kläm? Jajjamensan!!!=D

Jag i ett nötskal

Igår skulle jag satsa på att vara nyttig.. efter sammanlagt 40 minuter cyklande och ingenting onyttigt innan klockan 6 på kvällen. Vilket för att vara ärlig är rekord sen jag kom hem!

Anyway, jag var ju väldigt hungrig när jag stod i köket och finulade på vad man kunde stoppa i sig för nyttigheter och där stod ett helt paket med ballerina som faktiskt var öppnat. OK men bara en för jag har sånt blodsockerfall... så jag kan tänka lite bättre=). 8 kakor senare bestämde jag mig för att det finns ju alltid en dag imorgon att vara nyttig på.... vilket var en himla tur för när mamma kom hem hade hon köpt vienetta glass*mumma*.

Det är fiiiiint att vara mulligt, säg det med mig en gång DET ÄR FIIINT ATT VARA MULLIG! By the way så lär jag ju inte vara nyttigare idag, fredagsmys you know;-) puss puss

Spa dag

I helgen var Lisen här och även om vi inte fick jättemycket gjort så hade vi väldans mysigt! I lördags så gick vi in till kusinerna och sjöng singstar och i söndags åkte vi och bowlade=D..

Idag åkte mammas Micke på jakt till imorgon så vi har haft en tjejdag med spa. Väldigt mysigt det också, lång dusch, ansiktsmask, nyttig och god mat, manikyr osv.
Det där med nyttig mat gick jättebra till efter middagen, då skulle vi se på film och naturligtvis måste man snaska då... iaf i våran familj=) haha...

Jag tyckte det räckte med chockladpuddingen som Millan blandade ihop men mamma var inte alls nöjd... inte förrän jag gjorde min kladdkaka blev hon glad. Så sen tittade vi på en jättebra film om en kille som spelade trummor i en skolorkester.... den var faktiskt skitbra även om det inte låter så exciting;)



mums mums... självklart fanns det grädde till=D



Millan och jag diggar efterrätten... och ja vi har fortfarande kvar en julgran haha


Sen bestämde jag mig för att tatuera mig=D det gjorde inte så ont som de säger;)


Wilma doing highfive...


Nu ska jag titta klart på cold case och sen ska jag sova inne hos mamma som på gamla goda tiden och om jag har riktigt tur kanske hon killar mig på armen.... och om jag har RIKTIGT tur kanske hon killar mig på ryggen=D hahah... jag kommer aldrig bli mer än 5 år!!!


puss puss

Onsdag

Sitter här i vanlig ordning och ugglar för mig själv, alla andra är så duktiga och går och lägger sig i tid. Jag skulle behöva en stark sömntablett eller kanske en stekpanna i huvudet för att kunna lägga mig nu, förmodligen båda två. Funderar på om jag ska roa mig med deckare på tv eller sätta på en vänner dvd,, hm... tänka tänka tänka... varför välja när man kan göra båda två=D!


Millan och jag åkte och red på dan idag, vi cyklade de ca 7 km dit(kondis jajjamen) och sen red vi i kanske en o en halv timme sen tyckte jag att vi skulle ta en annan väg hem och kolla om den var snabbare.... Nu är det ju så att mitt lokalsinne är inget jag skulle göra reklam för. Plus att jag bara cyklat den vägen en gång för 3 år sen. Som ni kanske förstår så cyklade jag fel till Millans förtjusning! Jag missade den första avfarten vilket gav oss runt en km extra. Dessutom så var det definitivt inte en snabbare väg hahahha... Jag var jättepoppis när vi kom hem!


Imorn är det tandläkaren, yay!!! I love it!!! 12:50 ska jag sitta och lida hos de utbildade munsadisterna... jag lovar, tandsten och hål i tänderna är bara nåt de hittat på för att de tycker om att se folk lida=( blä....


jaja nu ska jag se på CSI Miami... puss o god natt


Ledsen

Min söta lillebror överraskade mig nyss när han kom hem från en klassresa och var hookad på L-word. Han hade sett några avsnitt och visste att jag hade fått med mig 3e säsongen hem från Nathalie, så han bad det snällaste han bara kunde att få låna den.

När jag skulle gå och lägga mig ikväll så hörde jag att han satt och kollade inne i sitt rum så jag in. Då var han inte alls glad och sa att jag inte skulle gilla slutet på säsongen.... Jag visste ungefär vad som skulle hända men jag ville se i alla fall så han började om från början av avsnittet så jag också fick se. Förutom att min favorit karaktär dog så var det massa annat hemskt, särskilt en händelse var traumatisk för mig=( Då sträckte jag mig för att krama min lillebror.. men då har han naturligtvis somnat!!!! OTUR....


Så här sitter jag mitt i natten och snörvlar o gråter... Jag ser säkert för härlig ut;). Måste alla sova just nu... vart är min nattuggleälskling när jag behöver henne?? Aja Mickes vovve Lukas får stå till tjänst, han sover ändå med mig i soffan varje natt och han är så rar så. Usch nu får jag väl ta och dra mig.... attans att en serie kan påverka en så mycket...  nej nu ska jag bara se på my little ponys o komedier i fortsättningen för det här går ju inte för sig!

puss och god natt


1 vecka utan New York

Idag kom jag upp om än motvilligt redan vid halv 9!!!! Mini wave in celebration to me=D(internskämt bland vänner entusiaster). Känner mig väldigt ambitiös som orkar skämta mitt i ottan, ja för mitt otta är ända fram till 12. 

Sova is the shit!!!


Idag är min första måndag utan cardpick-up... trodde det skulle kännas skönt men icke. Jag saknar att skynda mig in för att få en sur kommentar av solstrålen Laticia som satt och hjälpte oss. Det gick inte en måndag utan någon form av kommentar, jag tror hon frågade hur jag mådde och sa att jag hade fina kläder en gång och då stog vi alla som frågetecken. Hon kommenterade en gång med att hon hade pms... men hon var ju bara runt 25. Numera är pms bara en term som vi tjejer använder oss av för att få vara på dåligt humör utan anledning. Vi brukade säga att hon inte fått sig nåt på länge bara och med hennes humör så stämde det nog.


Det här är inte Laticia, det är Necai... skönt att jag säkert stavade fel. Det var här vi signade in oss till klasserna.

Nu är det en vecka sen hemfärd och jag kan inte riktigt förstå, jag försöker vänja mig vid tanken men det slutar alltid med huvudvärk. Jag vill ju inte va där för alltid men jag var inte beredd på att det skulle ta slut, och ja jag är kär och det är jobbigt.... men jag hade tagit det hårt iaf. Jag går omkring som känslomässig bomb, ena stunden är jag possitiv som attans och andra så bryter jag ihop för minsta lilla, sen går jag in i mig själv och blir jättedramatisk för att nästa sekund vara helt återställd. Jag har inte mått såhär sen jag gick på mini-piller och det var KATASTROF! Så jag hoppas jag kommer ut ur mitt emotional cloud så snart det bara går... kanske ska gå och chacka lite lyckopiller eller nutella... funkar lika bra för mig.  


Saknar mitt NY... I take thy in good times and in bad..

Nu ska jag varva ner med en värmedyna och te... mys mys

2 ÅR!!!

Så länge sen var det jag satt på en häst sist... kan inte förstå det, jag måste ha levt i förnekelse eller något nånt=D. Jag och vårat nya familjetilskott Millan som är en supersnäll tjej på 18 år ska få rida hos några vänner till familjen som har två pollar. Jag är så excited att jag får ont i magen... känns som om det är 200 fjärillar där inne.. och rent logiskt sätt så får de inte plats så därav gör magen ont...


skriver mer sen=D=D=D=D=D=D


Det där med att gå upp...

är ju helt klart inte min grej! Jag går inte upp av mig själv innan 2, om ens det... och gå och lägga sig innan 4 är bara smärtsamt. Kanske att det har med mitt jettlag på 6 timmars tidsskildnad att göra, speciellt eftersom jag inte gjort nån större ansträngning för att försvenska min biologiska klocka.

Igårkväll bad jag mamma att väcka mig senast vid 11, hon var inte så pigg på det. Om du inte vaknar första gången får du ligga sa hon, när jag då sa jag att de fick hälla vatten på mig om det behövdes hakade mammas man Micke genast på, det finns inget roligare för honom än att jävlas med mig=). Så jag tog på mig galonisarna och la mig hahahah,... nej det gjorde jag inte.

Imorse gjorde vi vågen här hemma när jag kom upp innan kvart i 12!!! Det är stort=P hahaha... men det är klart att man inte har så stor motivation till att gå upp om man inte får mjuka pussar på morgonen från sin älskling...


mus mus.....saknar dig!
 
Nu ska hundarna promeneras=) puss och kram

Nathalie

Nu ska jag berätta lite om min Superstar som har vänt mitt liv upp och ner.




I september började jag umgås med Nathalie som också går ISVP programmet på BDC. Vi hade inte direkt haft nån anledning att prata innan men en dag så började vi väll göra det antar jag. Sen fyllde hon år några dagar senare och av nån anledning så hade hon gjort ett stort intryck på mig och jag tyckte att det var väldigt viktigt att åka dit. Vi var några som gick på gayklubb och jag och Nathalie hade askul... de andra var inte lika imponerade. Just det Nathalie är intresserad av tjejer, bara... vilket var anledningen till att vi gick på gayklubb för att fira henne=). Själv tänkte jag inte så mycket på det för jag har ju haft nära vänner förut som varit lagda åt alla möjliga håll, det är inte ens något jag tänker på.
Hur som helst efter det så blev vi väldigt nära väldigt fort och snart var vi oskilaktiga, vi höll varandra i handen, satt i varandras knä, kramades hela tiden... och jag var jätteglad för att vi var ju sååå bra vänner!!! Det är bara jag som kan vara så naiv för Nathalie hade kanske lite andra avsikter bakom det hela., eller snarare lite andra önskemål hahah.


Titta hon måste kämpa för att hålla sig ifrån mig=P haha

Så en dag berättade hon för mig att hon var intresserad av mig, och min reaktion var "JAHA....men jag är ju varken bi eller lesbisk=S...." och då blev det väääldigt stelt och jag var helt förstörd. Sen tyckte vi att det var viktigt att lösa det här så vi träffades och så pussades vi och blev sams.... bokstavligt talat.

Efter det var jag mer förvirrad än jag någonsin varit i hela mitt liv!


Det där med kärlek är ju ingenting man kan styra över... tack och lov=) För hur kul hade det varit egentligen? Jag har alltid sett mig själv som den straightaste tjejen jag vet... well she proved me wrong! Det tog inte lång tid innan jag var helt fast och jättekär<3.




myspys på tåget hem från partay;)


look how preeety;)


Såååå snygg är hon min superstar!!!!!

Post New York

Efter 9 månader sitter jag nu åter hemma i Töreboda med familj och hundar. Så otroligt många blandade känslor blir det men jag är väldigt nöjd över alltihopa=D. Jag har fått så mycket erfarenheter och lärt mig en massa om mig själv vilket nästan var halva resan.


Så hur känns det nu? Det känns... tomt men skönt. Allt är så stilla här, så mycket tid att tänka och bara vara. Det är helt underbart att träffa familj och vänner igen, de har varit saknade! Samtidigt får jag nästan panik av att inte ha mina 12 klasser på BDC i veckan. Jag har ju dansat i 9 månader nu och helt plötsligt sitter jag i Töreboda och undrar vad som hände. När jag satt på flyget så var det som om livet i New York passerade i revy, panik känslor blandades med lycka över hur underbart det faktiskt var.
Dans, kaos, mer dans och underbara vänner som jag aldrig glömmer. Äcklig fet mat, ännu äckligare killar på klubbarna som trodde att inträdet var en avgift för tillträde till alla tjejer på golvet, that´s right så illa var det! Men jag är en TUFF BRUD, I LYXFÖRPACKNING... I can handle myself ;-) hahahah.. Kunna stanna mitt på gatan och inse att man faktiskt var i NY, jag lovar den känslan är obetalbar! Alla affärer, fik, barer, klubbar, restauranger... folk som sjöng i tunnelbanan (ni fattar inte hur duktiga de var). Alla gånger man åkte fel om och om igen för att de alltid skulle bygga nånstans i tunnelbanan så trafiken ändrades stup i ett. De väldigt få gångerna man somnade före midnatt (och då var det för man däckade av utmattning), äta före 11 på kvällen var det inte tal om. Saaaaaaaaakna!

           

Nu har jag börjat på komvux för att läsa lite kurser, matte c, engelska c och datorkunskap. Jag är redan skoltrött och än så länge har jag bara haft upprop.... känns lovande=P. Det bästa är väl att jag inte ens hann vara hemma i två dygn innan jag började, varför ska man vila, det kan jag göra på nätterna när jag borde sova om inte mitt jetlag gjorde det omöjligt att somna innan 5 (11 new york tid). Life is just like a dream sometimes.... which is good cuz I don´t dream at all right now=D.

Man ska ta vara på nuet och inte göra saker som man inte egentligen vill, speciellt då man inte har nån nytta av det. Nu menar jag inte att jag ska sluta ta ut soporna eller sånna saker=). Sen ska man vara rädd om de personer som verkligen betyder mycket, det är otroligt viktigt! Det var några visdomsord från mig;) hehe...

RSS 2.0