Blixt och dunder

Okej jag är inte rädd för åska(såvida jag inte står på en fet åker med en högaffel i handen) men det här är ju löjligt!!! Sitter här i min lilla lägenhet långt bort i Parislandet och hela lägenheten lyser upp när blixten slår. Det känns lite som jag sitter i en kastrull som någon slår på JÄTTEHÅRT för det dånar så... Huset skakar och och regnet piskar mot taket och fönstret. Hade varit jätteskönt med lite sällsis nu :S! En person elle glass gör ingen större skillnad men nån att krypa upp i sängen med och mysa sig igenom stormen. Nu kommer jag ju inte få något av det men vi kan se det som ett önskemål för framtida stormar =)

Fruitylicious!!

Jag var på en marknad igår där allt var superbilligt, tyvärr så var det en bit hemifrån annars hade jag köpt med mig hur mycket som helst!!
Vi hade lov från skolan så vi bestämde oss för att åka på utflykt, tyvärr blev jag jättedålig när vi vandrade omkring på marknaden så det blev ett snopet avslut innan dagen knappt hunnit börja. Vi skulle åka till en park och sola hela dagen men det är väl inte meningen att jag ska bli brun.. eller okej vi kan säga mindre vit för brun lär jag aldrig bli.
Som sagt så ger dom i stort sett bort frukt på marknaden, jag köpte 4 avocados för 1(!) euro.. typ 8 spänn!! och när vi stod och plockade på oss avocadosar för glatta livet så står försäljaren och sjunger... wailar om nån annanas och några meloner, han skär upp några bitar och ger till oss. Jag lovar att det var den godaste jävla annanasen jag ätit i mitt liv.. vi köpte varsin.. för 1 euro styck.. stora var de också. Så ni behöver inte oroa er för att jag inte får i mig nyttigheter här nere för nu vet jag vart jag ska gå.
Min fina nästan gratis annanas =)

RSS 2.0