Lyllo mig!!

Jag är verkligen så himla lyllo!!

Idag har jag haft teater i skolan, det har man en dag i veckan för att öva på själva kommunikationen och det va visserligen skitkul men jag satt och pratade med admin första delen av lektionen så när jag kom in hade alla redan förberett sig lite. Det skulle vara små improvisations sketcher och jag hade ju inte varit med men då utbrister en kul typ brevid mig(som jag förövrigt aldrig träffat förut) att jag kan vara med två andra och vara en syster till den yngre tjejen... MEEEERCI!!! Jättegulligt verkligen tänkte jag när jag stapplade upp på golvet och blängde på den "kuliga typen". Det hela blev jättekomiskt och även om det inte var så avancerade meningsuppbyggnader så gick det riktigt bra. Resten av lektionen gick jättefort och sen tyckte Andrea att vi skulle ut och shoppa.

Förutom shoppingen satt vi på en restaurang i närheten av notre dame och myste i nästan 2 timmar. Skitbilligt 10 euro för 3 rätters MOHA!!!! Det roliga är att vi delar på allt, förrätter, crêpes, pajer, frukt, kakor, bananasplitt. Det är billigt och bra för vem orkar äta en hel crêpes bara sådär??! Ja jo jag skulle väl möjligtvis lyckas,,, om jag verkligen försökte.. kanske =) vi har det himla bra i alla fall. Synd att hon åker hem på lördag=( Men vi håller kontakten det är jag säker på.

På billig restaurang =)


En vecka

Nu har en vecka passerat sen jag landade i Paris och jag måste säga att jag är lite förvånad över hur lugn jag varit. Man skulle ju kunna tro att första veckan skulle vara lite hektisk och nervös men nästan inte alls faktisk.

Har spenderat mycket tid med en Schweizisk tjej som också heter Andrea, hon är 18 och supergullig=) Vi har besökt louvren, gått på bio(franskdubbad amerikansk komedi UTAN text!!!), ätit crêpes men nutella och banan, suttit i parken vid eiffeltornet i skymmningen och det var jättevackert! Och en massa andra roliga saker såklart.

Igår hade vi bestämt att vi skulle klubba så vi gjorde väl oss i ordning om än lite omotiverat mer bara för sakens skull lixom, båda va lite nervösa över hur Paris by night skulle vara.. vågade man åka hem själv mitt i natten eller hur ska man göra??! Vi bestämde oss för att dela på en taxi till henne.. och sen skulle jag gå hem. Naaaaaaaaaaj så va de ju inte;) jag sov över hos henne. Men när vi begav oss ut visste vi fortfarande inte vilken klubb vi skulle till men de flesta ligger vid champs elysees så när vi va där så vi ett mindre sällskap ta sig in på en tvärgata och knatade efter. Där bakom en byggnadsställning låg en coctailbar/resturang/launge och efter att ha spanat in stället och de gigantiska vakterna smög Andrea fram och frågade vakten om vi fick komma in. Inte ens leg behövde vi visa utan söta tjejer kan bara kliva på =) garderoben kostade 2 euro, lite dyrt hahah. Det visade sig vara ett grymt ställe med hur bra musik som helst. Inga turister, ja förutom oss då såklart och grabbsen va förvånansvärt respektfulla!! Vi hade skitkul!!!!

Nu orkar jag som vanligt inte lägga upp fler bilder men det kommer sen=) ska ju vara här ett tag hade jag tänkt. Hoppas ni har det bra där hemma och att ni haft en jättefin valborg!! 

Pussar och kramar 

RSS 2.0