Natti

Jag är så stolt över mig själv=) Jag ligger i sängen med släkt lampa och klockan är inte ens 11 på kvällen!! Jag kan inte ens komma ihåg när jag la mig innan midnatt sist... hahha.. jag och mina dåliga natt vanor.

Inatt kommer jag ha sällsis av Oli eftersom hans "mamma" har en annan "mamma" på rummet som vanligt(det är min gay rumskompis Dane som själv kallar sig för Oli's mamma). Vi har fått in rutiner här hemma, om Dane har någon på rummet så kommer Oli in till mig när de stänger dörren. Han knuffar upp min dörr eftersom den är viker sig i mitten och klättrar på min säng tills jag vaknar och lyfter upp honom. Om han inte har nån på rummet så kommer Oli på morronen när Dane går till jobbet och så ligger han och snarkar tills jag går upp=) Såååå söt är han min favvo mops<3


här ligger han vid min kudde och stensover i vanlig ordning=)


Imorn ska jag ta klasser hela dan, tänker inte ens säga hur många jag ska ta... men det är fler än jag nånsig gjort och nånsin kommer göra igen hehe.. äsch så farligt är det inte jag lovar. Nu ska jag sätta på vänner och somna=)
puss puss

Svenska köttbullar med lingon

För en gång skull så gick jag upp riktigt tidigt fast jag inte hade en mandatory klass=) Tänkte ta yoga imorse men den var full så jag stannade hemma och tog en lååång dusch istället. Är lite rostig sen igår, jag var ute och partade för första gången på jag vet inte hur länge. Det var jag och i de flesta av oss svenska tjejer som gick på en svensk restaurang ganska nära där jag bor, alla förutom en beställde köttbullar med potatismos, gräddsås och lingonsylt, hahah svenskt värre. Sen åt jag en av de bästa chokladkakorna jag varit med om*mums*!

Efter middagen blev vi inbjudna till en efterfest för en filmpremiär, det låter lite glammigare än det va kan jag säga=) Men vi svängde omkring på dansgolvet och jag dansade på trotst mina tighta jeans och 12 cm klackar. Vi var där till halv 4 ungeför och sen så blev det hem och sova. Gud vad jag har saknat att gå ut, det är så skönt när man kommer hem och tar av sig skorna och det värker i hela benen och fötterna, öronen tjuter och sängen har aldrig varit så mjuk! Underbart=)

Nu ska jag gå på card-pickup och ta murakami, balett och nåt mer men det har jag inte bestämt än. Om jag får tag på bildena från igår så ska jag lägga ut dem. Vore rätt kul, tror det blev endel bra bilder!

pss puss


Enya

Här sitter jag mitt i natten och lyssnar på Enya, jag är helt förtrollad. Tänkte ta ett skönt bad förut och då tyckte jag att det passade med lugna sköna låtar=) Meningen var bara att jag skulle hitta de låtarna jag ville ha men här har jag blivit sittande i mer än 3 timmar! Inget bad har det blivit heller....

Hittade Braveheart på youtube när jag letade efter låtar, så jag har kollat på massa klipp från den filmen och lipat som den lilla flicka jag är haha. Vilken mysig fredagskväll jag har, sitter själv och snora gråt framför datorn. Hade behövt en fet kram nu men jag måste säga att det är lite skönt är det att få ur sig lite tårar ibland. 

Sist jag skrev var jag ju på väg till farbror doktorn och var så väldigt bestämd om att de skulle ta blodprov och så vidare.... Den här gången så bråkade jag med personalen riktigt ordentligt. Det hade kanske med min sjuksköterska att göra, hon var det otrevligaste jag varit med om, första hon gör att att fråga varför jag tror att jag har urivägsinfektion. Och när jag förklarar så käftar hon bara emot och nästan skäller ut mig för att jag är där... KÄRRING! såja såja... vet att man inte ska säga så men hon var sååå otrevlig så jag ville bara köra hennes huvud genom väggen. När hon väl går med på att ta urinprov så får jag sitta och vänta i sju evigheter bara för att hon ska komma tillbaka och säga att "mycket riktigt så har du urinvägsinfektion". När jag ber henne ta ett blodprov för att se att alla mina värden är ok och att jag inte har nåt annat så skriker hon nästan på mig.. Så fungerar inte medicin!!!!!!!!!!!!! Jag fick mitt recept och såg att det bara var en tredagars dos igen, jag sa att den inte funkade förra gången och då blev hon sådär jobbig igen så jag gick. Och de får asså lön för att vara så=(. 


I söndags så hade vi uppträdandet med dancehall och det gick.... ok... jag var tvungen att koreografera 2 minuter av dansen och det var ju lättare sagt än gjort men uppträdde gjorde vi minsann;). Efter det gick vi till en japansk restaurand och jag fick låna Ayamis rosa peruk och det blev snyggt värre hahahhahahah

                


Den här veckan började bra eftersom jag fick nackspärr i måndags efter att jag sovit på nåt konstigt sätt. Så idag är första dagen då jag inte känner av det lika mycket. 
Idag var jag på massage och det var den skönaste timmen på jag vet inte hur länge! WOW.... ska gå en gång nästa vecka också eftersom jag var så tight i mina muskler, hon sa att jag kunde skada mig om jag inte tog tag i det. Så jag investerar i en gång till och sen får jag vänta några veckor tills jag går dit igen. 

Nu börjar jag faktiskt bli trött här så jag får väl se när jag skriver nästa gång:) puss puss
  

Måndag

Idag så ska jag gå till doktorn igen, har ju inte blivit helt frisk och jag tror det har att göra med min 3 dagars dos av antibiotika(i Sverige är ju minimum 5 dagar) så jag ska gå dit nu ska de ta det där blodprovet om jag så ska göra det själv!

Blir inga klasser idag tror jag men vi får se, skriver hur det gick sen. puss puss

Mini micro kladdkaka:)

Idag har jag ju dansat hela dan igen, även om jag skippade flexen kl 10 imorse. På Jamies andra klass gjorde han en riktig ghetto dans, hahaha jag älskar när han gör det! Jag passar verkligen inte in, hur mycket jag än försöker så ser det bara komiskt ut.

Jag kom väl hem vid lite efter 8 skulle jag tro. Tog en dusch, åt lite och satte mig här vid datorn för att kolla efter roligheter. Så fick jag värsta suget efter ben & jerry glassen som jag brukar äta.. men eftersom jag lovat att vara duktig så fick jag ta ett djupt andetag, räkna till 10 och så gjorde jag en pytte kladdkaka i micron istället=) Blev helt ok, inte så kladdig men helt ok. Eftersom jag inte har så mycket socker i så räknar jag det som nyttigt, så de så!

Imorn har jag en massa saker att göra plus att jag ska ta minst 3 klasser och om jag orkar så vill Julien att jag ska komma och repa med honom klockan 9 på morronen... vet inte hur det blir med det*LAT*. Nu ska jag äta min kladdkaka, puss puss 


Lååååång dag

Just nu sitter jag hemma och dricker fruktdrink, som alltid=) Har också smaskat lite på min mumsiga kladdkaka... japp mamma det finns fortfarande kvar;)


Jag har varit på dansskolan sen halv 10 imorse, hade rep med Julien inför ISVP uppvisningen på söndag nästa vecka. Vi ska uppträda med ett dancehall nummer men jag vet inte vad vi tänker med för varken han eller jag är ju särskilt bra på det... men man ska ju utmana sig själv är det inte så? Hur som helst så tränade vi till 12 då jag hade en klass med Jamie(som var sååååå underbar btw), direkt efter det hade jag balett. Sen hade jag en och en halv timmes rast då jag åt sushi=), jag hade planerat att springa hem och hämta mina 12 cm klackar till Jamies andra klass men det spöregnade ute så jag skippade det. Fick dansa striptease i sneakers istället*snyggve*.



Jag med min sushi... såhär trött var jag efter bara 5½ timmes dans!
 
Efter min rast tog jag jazz med Ginger Cox, hon är min favvo men jag har aldrig tagit henne förut. Vi hade vår första klass på orienteringsveckan med henne och sen dess har jag velat ta henne men det har inte blivit av. Nu var det en lite högre nivå än vad jag nånsin tagit förut(en av anledningarna till att jag inte tagit den förut) och jag kan säga att det såg allt annat än bra ut! Jag tror att min mormors hund skulle gjort ett bättre jobb än mig(Knutte ta det inte på fel sätt). Men är det nåt jag har lärt mig här så är det att huvudsaken är att man försöker och att man har kul=) Faktiskt Gingers egna ord.

Efter det så var det som sagt Jamie med stiptease=D... Så efter 2 ½ timmes rep 6(!) timmars klasser så var det bara att... repa lite mer. Julien hade väntat på mig och det var planerat att vi skulle få lite hjälp men så blev det inte, vi repade i 1½ timme sen stängde skolan för dagen och vi fick snällt gå hem. Nu ska jag räkna lite.... det blir asså 10 timmars dans på en dag. Nej pappa jag har inte tagit min powerwalk idag.

När jag kom hem så tvättade jag av mig, satte igång en maskin tvätt och så skulle jag gå in i mitt rum med min fruktdrink och gömma mig vid datorn... tror ni inte att Gon, en av killarna som bor här sa att han behöver dokumentera sitt liv här och behöver en bild på oss i lägenheten som han ska skicka till sitt företag i Japan. Av ALLA dagar så kommer han när jag har dansat i 10 timmar och känner mig som ett utskitet j*vla äpple...  ja
varför inte....



Här är iaf resultatet, Gon, jag med lilla Oli och Dane...

Imorn ska jag bara dansa i 7 timmar=D 5½ timme med klasser och 1½ timme rep... wohoo
puss puss


I will hunt them DOWN!!!

Jag vet inte vad det är för fel på folk, att de inte bara kan låta bli andras saker. Nu  är det andra gången jag ska stänga ner ett konto på grund av jävla repektlösa IDIOTER(ursäkta min franska)!
Förut så snodde nån min plånbok ur min väska och handlade skor för 444 dollar och nu är den nån som snott mina uppgifter över internet och handlat så jag måste starta om allt igen=( Och vad säger banken då??? Vi kan tyvärr inte göra nåt innan köpen gått igenom, du får komma tillbaka senare. WOOOSSAAA.... Jag åkte bara hem för att hämta pass och så vidare så ska jag åka till min bank och så ska de fixa detta om jag så ska va där hela dan.


Nu vet jag vad jag ska ägna mig åt, jag ska leta upp alla sånna idioter och så ska jag.."#¤#%#"%#... och sen ska jag"%¤&)&%""#¤#¤% PAIN LOTS OF PAIN! Nu måste jag springa, sen ska jag skaffa gymkort och butler a la Laura Croft=)

Vem gör världens bästa kladdkaka?!

Jag såklart.. det här med mat är helt klart min grej.... bara ingen ber mig att göra lamm=)

jag blev så uttråkad så jag bestämde mig för att göra kladdkaka... fast den blev inte så kladdig så det blev brownie istället, det går ju också ner;)

     
Bilderna ger inte rättvisa... nu ska jag mumsa på=) hoppas ni sover gott där hemma!
puss och kram!

Hemma mys...

Nu har jag och ätit min goda soppa och surfar runt i väntan på att nån trevlig prick ska logga in på msn så jag får prata lite. Visst är det myspys att ligga hemma och kolla på film (vänner) och pilla sig i naveln men jag gillar sällskap så är det bara=)

Oj vad jag dokumenterar;)


Här är två bilder från igår också


Sara HUNGRIG


Moffa moffa.. en riktig brud äter hamburgare med händerna=D

Nu ligger jag med Olli i min säng och myser.. världens goaste mops!




Sötnosen har gosat in sig i mitt headset

Nu blir det mer film, puss puss

Den fabulousiska fruktdrinken

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av min underbara drink,
många vet kanske hur man gör frukt drinkar men för de som inte
vet så gör jag såhär iaf.

Först behöver man en mixer, stav eller vanlig spelar ingen roll

Frusna bär, ta de som du själv gilllar
Banan
Apelsn 2 stycken
honung
youghurt av något slag, naturell, vanilj eller honung tycker jag funkar bäst.
is
*Man kan självklart ha i alla möjliga frukter och vad man nu vill ha i!

För 1-2 pers:

1 banan
2 dl frusna bär
juice från två apelsiner
isbitar (ca 4st)
en  tesked honung

sen är det bara att sätta igång mixern och voila MUMMA!!!! Hur enkelt som helst=D





ont i halsen

Precis när Sara gick igårkväll så kände jag nåt konstigt i halsen, drack lite vatten för att se om det gick bort men det blev bara värre. Känns som nåt sitter ivägen, det gör inte ont eller så men det stör och jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu! Så jag ska kurera mig lite, har ändå inga bra klasser idag. Dricka honungste och hyra film, droga c-vitamin, göra potatissoppa med vitlök och kyckling och en massa annat... By the way, min potatis soppa KNÄCKER som Sara säger;)

Det blev ingen filmkväll igår, vi kom hem för sent så vi köpte hamburgare och pommes och tog med det hem där vi satt och kollade på "so you think you can dance" finalen(som jag sett säkert 10 gånger nu). Så nu deppar vi över att vi inte är lika grymma som dem på att dansa... det är fan inte naturligt attkunna dansa alla olika dansstilar lika snyggt och dessutom lära sig de svåraste korreografierna på mindre än en vecka!!!!

Nu ska jag göra min superduper skitgoda och dundernyttiga fruktdrink=D puss på er


Lyckligt ovetande!

Imorse vaknade jag på strålande humör, sängen va så skön och de timmar jag sovit var fenomenala! Så jag ligger och finular på frukosten och myser kvar i en kvart eller så. När jag myst klart tar jag spjärn med hälarna längst ner på sängen och drar mig till kanten... på rumpan.... låt mig säga såhär, att dra sig fram på bumullslakan med en 2a gradens brännskada på baken är inte så skönt som man skulle kunna tro! Bumull låter ju mjukt och så men det kändes ungefär som att glida på sandpapper... med glassplitter på... upphettat till 100 grader... det bästa var att när jag vaknade hade jag helt glömt bort hur röd jag var. Jag ÄLSKAR överraskningar=D. Det var ett mycket effektivt sätt att bli klarvaken på, kunde inte låta bli att skratta lite åt mig själv efter att ha yttrat diverse sovdommar. Nu ska jag gå och sitta på skolan tills jag har flexibilitet och de andra klasserna, sen ska jag och Sara gå och handla och hyra film, MYS=)

Just det, jag ska äta sushi idag igen... är sååå beroende av det nu. Det är ju bara så sjukligt gott och fisk är bra för hälsan.. sen hur bra klibbris är ger jag blanka f.... attans i.


puss puss


Stekt skinka

Idag åkte Sara och jag till stranden och myste. Det var jättevarmt och skönt och eftersom det är en tradition så brände jag mig idag igen. Idag var det rumpan som stod på tur, brände hela baksidan av låren och rumpan=(....gör så in i h*lvete ont! En del lär sig av sina misstag men jag gör tydligen inte det. Den här gången smörjde jag in mig rejält med solkräm men det hjälpte inte mina stackars skinkor=(.
  
Sorry om någon är känslig men såhär bränd är jag iaf. Japp jag har svårt att sitta ner, mycket riktigt.
Här är lite fler bilder från stranden:


magen är ju bara to die for


Grillning av bakdel pågår.... och nej jag solar inte topless... bara när jag ligger på mage


Just här saknar jag sveriges höstrusk enormt;)


Bada hann vi också med... inte alls skönt ;-)



Jag skulle tagit två klasser idag men eftersom jag är lite öm så hoppade jag det, kände inte för att svettas och skava min bak mot mjukisbyxorna i 3 timmar... inte ens i en och en halv. Imorn ska jag dock ta flera klasser, flexibilitet, murakami och jamie... kanske nån till men inget som jag bestämt. Sen har jag och Sara planerat en mysig filmkväll men kladdkaka, chips, dipp och massa annat smaskigt*moffa*=D. Väl förtjänat tycker jag, har varit så nyttig och duktig i snart 1 hel vecka, imponerande inte sant?!

Nu ska jag försöka sova lite... på mage=)... ska försöka ta de där stretch korten imorn. Puss


mumma

Nu har jag precis kommit hem, ska bara laga mat och åka tillbaka till skolan igen. Dancehall=D!!!! Köpte färsk rödspetta som de fileade på plats och potatis, tomat och ÖRTSALT som är så sjukt gott. Så nu ska jag göra stekt rödspätta med potatismos och sallad. Kan inte fatta vilken bra dag det är idag, förutom att det inte fanns någon på skolan som kunde ta kort på mig... får se om nån kan göra det ikväll.

Lektionerna gick riktigt bra, jag är lite rostig bara men det gör inget. Roligt har jag iaf=) Nu ska jag gå och äta, byta om och sen måste jag rusa. puss puss

Sömnlöst

Inatt kunde jag verkligen inte sova alls, somnade nångång efter 5 och mitt alarm var ställt på 9. Inte för att jag behövde gå upp då men jag ville vakna tidigt ta en promenad, ta det lugnt osv. Nu gick jag upp vid 10 över 11 vilket är helt ok ändå, min första klass är fleibiliteten klockan 1. Jag har lite svårt att tänka mig att jag gick upp mellan halv 6 och 6 i 3 år när jag pendlade till gymnasiet.... får ont i huvudet av att bara tänka på det.


Nu sitter jag och äter havregrynsgröt och när jag gjort det ska jag göra en fruktdrink. Har fått in snittsen på det nu, shit va goda de blir! Men först ska jag vara duktig flicka och äta min havregrynsgröt=).
Låååång dag idag, slutar halv 11 ikväll, sen ska jag till klubben APT som ligger några block från mig.. eller ja det är det jag planerar iaf, sen får vi ju se hur det går med komma inandet. Sist stod det två enorma killar utanför och kollade leg, så tittar han på mitt pass och så säger han "men du är ju inte 21, det fyller du ju i oktober. Du får komma tillbaka om 2 månader" hahah matte var tydligen inte hans grej! 1 år och 2 månader är mer korrekt men jag klagade inte, Tyvärr så var de stenhårda och sa att jag fick allt vänta de där 2 månaderna tills jag hade åldern inne. Men jag hade en helt ok kväll i alla fall=)

Jag tar med mig kameran till skolan och tar några bilder, det var ju ett tag sen sist. Nu är det dags för min smoothy=)


puss puss



Slarvfel

Jag ligger och läser lite tidigare inlägg i min blogg och man märker verkligen när jag inte kontroll läser=) Det är ju så att jag har en lätt släng av dysleksi.. och det märks ibland. Men roligt har jag, är det något jag kan är det att skratta åt mig själv... fast det är ju inte lika kul när nån annan gör det förstås=)

I torsdags tog jag min första klass den här veckan, har ju inte mått helt hundra. Det blev dancehall med Tommy, skönt att få ta sådär roliga klasser när man inte dansat på ett tag. Jag blev helt förvånad över att jag var så vig och mjuk i kroppen... jag kan säga att dan efter så var jag inte lika mjuk i kroppen längre! Vilken sjuk träningsvärk jag har, konstigt nog så njuter jag lite av den. Har saknat den lite, skönt att känna när man har jobbat duktigt. Jag ska ta lite bilder imorn på hur vig jag har blivit=) Helt sjukt ju. Ni får se när jag lägger upp dem.


Imorn är min favvo dag, först ska jag ta flexibilit sen Murakami sen så ska Jamie vicka för en annan lärare och då är jag så där så det inte är sant såklart. Sen så har Tommy sin sista dancehall klass imorn kväll vid 9=) jag gråter nästan av glädje. Helt seriöst, det pirrar lite i hela kroppen för att det ska bli sååååå kul. Murramurra

Det är exakt 21 dagar kvar på mitt nuvarande program.... PANIK!!! Tiden har gått så sinnesjukt fort, nu har alla åkt hem också. Allt är annorlunda, men jag skulle inte byta med nån. Jag är världens lyckligaste som får va här, spelar ingen roll hur jobbigt det än är när folk försvinner och att jag kommer gråta blod när jag måste åka hem. It's soo worth it!!!

Nu ska jag försöka nana för sjuttielfte gången, har svårt att sova... jaja puss och god morron på er där hemma=)

RSS 2.0