Foki + Mrgizmo.se = iPhone till mig

Jag hittade en rolig tävling i fokis söta blogg. Det är en tävling om en iPhone och jag vill så gärna ha en. Usch va jag har suktat efter en egen men det känns nästan som när jag önskade mig en häst som liten... eller ja fram tills jag fyllde 18=). Jag önskade allt vad jag hade och tänkte att nästa födelsedag eller om mamma bara vinner 100 000 på triss osv. så kanske, kanske jag får min egen polle. Fast egentligen förstod jag ju att vi inte hade råd med en häst och att mamma förmodligen inte kommer vinna på triss=). 

Jag vinner aldrig nånting så normalt sett bryr jag mig inte om tävligar men jag måste erkänna att det pirrar lite i magen. Lite vågar jag nog hoppas iaf=)


Man skulle länka till det finaste iPhone skalet på Mrgizmo´s hemsida och jag valde en söt rosa skapelse. Typiskt mig att gå på nåt rosa puttinuttigt men får man drömma så varför inte säger jag!


maybe one for me?

The dream cake

Jag har drömt fram ett recept! Det är rätt coolt tycker jag... ännu coolare är att jag drömde fram 2 recept=)


Det ena var en sagolikt kladdig kladdkaka och sen var det en blåbärspajstårta! Jag har inte hunnit laga tårtan än men kladdkakan provade jag igår, eftersom jag inte drömde om exakta mått till någon av kakorna så kommer det ta ett tag innan de blir perfekta.



bakning pågår


Som sagt så testade jag mig fram och det första resultatet såg ut som på bilden under. Den blev inte tillräckligt kladdig men attans så god den vart=) Jag gjorde en med smält choklad på och en utan... gissa vilken jag föredrog♥

ta daaaa!


Fredagen den 13:e

Överlevde ni? Hände det något speciellt?


För mig och familjen gick allt strålande=)
Ångrar i efterhand att jag inte såg nån skräckis eller så... Lite kalla kårar är ju mysigt.

Gotta do what u gotta do!!

Ja jag instämmer med ett gammalt inlägg från stinalee´s blogg, det är mycket jobb med en hund. Enligt mig inte jättemycket men saken är att det ska göras VARJE DAG. Jag skriver detta med ett litet flin eftersom jag har längtat efter hund och allt vad det innebär så länge men det finns en allvarlig underton i inlägget!


redo för morgon kissen.... förövrigt den mest osmickrande bilden ever men det bjuder vi på=)

T.ex. Nu när jag är sjuk så kan jag inte låta bli att gå alla 6-8 promenader om dagen, jag kan reducera dem till kissrundor ist. för promenader men ut ska han. Visst kan jag erkänna att 2 av dagarna blev det bara 5 utgångar, plus att Nathalie tar en del av dem varje dag. Det är en lyx få förunnat som jag verkligen är tacksam för! Tack vare henne så kan jag slappna av på kvällarna och ibland sova ut ordentligt på mornarna, du är guld värd älskling♥




Tänk va mysigt man kan ha det... klart värt alla ansträngningar


Oh my lord, I love it!

Jag hittade just denna underbara tvättmaskin hos media markt, först trodde jag att det var en leksak till barnen. Ni vet som att det finns mini kök i plast och så. Men den är helt äkta, vem skulle köpa en leksak för 13 tusen??!

 



Den är ROSA!! I dörren finns det hyllor för tvättmedel och annat och uppepå finns en inbygd slask. Och det här är alltså en äkta tvättmaskin, en väldigt bra tvättmaskin till och med! Den klarar 1.600 varv/min, kapacitet upp till 5 kilo och har 15 tvättprogram. Om jag hade pengar och en egen lägenhet så skulle du få flytta hem till mig♥ 


En sjuklings aktiviteter

Not very exciting, men jag är så utråkad så jag dööööör. Och tycker att ni ska läsa om det=)


Jag har varit sjuk i snart en vecka och nej det är INTE svininfluensan, har nämligen varit och testat mig för det. Tycker det är mycket vettigare att ta reda på fakta istället för att gå omkring och oroa sig, speciellt för en X-hypokondriker som mig! Men jag tycker också att folk som inte oroar sig ska testa sig även om de tror att de bara har en kraftig förkylning... hrmmm... ja jag syftar på DIG moster!!!!

Visst är det mysigt att bli ompysslad och så i kanske... en dag. Sen blir det OTROLIGT tråkigt och om man dessutom sitter hemma själv så blir det ju inte roligare. Plus att jag får dåligt samvete för att jag inte orkar gå ut och leka med min lilla kis som jag brukar. Nu får han kissa av sig and that´s it! Stackarna, tur att vi är två mattar här i huset=)


Jag har busat lite med Angel, Jamie, Bäbis, Fly.. ja han får helt enkelt ha många namn. Vi hittade på en ny lek eftersom han tycker att mamma är sjuuukt rolig när hon lipar.



Det är en våghalsig lek för om jag drar in tungan en millisekund för sent har jag ingen tunga kvar sen. Och vad skulle liten då hitta på??!

Jag har försökt njuta lite av att vara sjukledig, varm choklad med grädde och en grapefrukt med socker! Blums... bl för blä va äckligt med grapefrukt med ums för mums med varm choklad med grädde=)



När vi var ute idag så hittade jag blommor=) Pirrade till lite där, tills mitt monster attakerade dom. Jag hann rädda en iaf. Fiiin va. Ser ut som jag ritat den i paint men det har jag inte lovar.





Det har blivit en massa filmer också, plus vänneravsnitt i miljarder. Nu ska jag dock variera lite, jag köpte nämligen första säsongen av Sex in the city för några dagar sen och har inte hunnit inviga den än. Så det tänkte jag göra under en nyttig laxmiddag med älskling som kom hem nyss=)



Jaha ja... upptäckte precis att det tydligen bara är avsnitt 7-12 WHAT!!!!
 

puss


Så vackert...



lättar själen på nåt sätt

Mumma

Nathalie hade med sig pepparkaksdeg hem, det är meningen att den ska bli till kakor men vi har ju varken kavel eller pepparkaksformar=) Och dessutom så är ju degen sååååå goood.. hehe. Ska försöka få in dem i ugnen!



Hon hade också med sig 2 kilos hantlar så vi kan gymma lite hemma, tack älskling.




Bäst idag(enligt mig är det pepparkaksdegen) är ändå att hennes airmax som hon beställt för ett tag sen ÄNLIGEN har kommit. Jag har en väldigt lycklig flickvän=) De är faktiskt jäkligt snygga måste jag säga.


Sen matchar de ju kepsen också;)

trevlig kväll!


Tisdags mys

Idag har jag och liten varit väldigt aktiva, jag har pluggat medans han har testat vilken del av mig han är tillåten att tugga på. Han blev väldigt sur när han upptäckte att det faktiskt inte finns något ställe han får bita mig på. Sen har vi tagit en låååång promenad, minst 7 minuter var vi ute. Vi har också tränat lydnad och lite tricks=)


Men sen måste matte plugga igen och då protesterar han genom att göra såhär:


Han bara klättrar upp och lägger sig tillrätta... efter 2 sekunder la han sig på rygg i stället=)



Hur som helst hoppas alla ni andra har en bra tisdag. Jag fick tyvärr en iställd lektion, synd eftersom vi bara har en klass varannan vecka. Men då kan jag ju spendera kvällen med att plugga lite extra och laga en god middag med familjen!

Puss på er


Jamie 3 månader

Idag fyller min stora pojke 3 månader. Tänka att för 3 månader och 1 dag sen så låg han fortfarande i sin mammas mage=) Nu är han stoooor, klarar sig själv och så... Eller inte. Men han kan redan hoppa upp och ner på soffor och sängar, gå själv inne i stan, brotta ner Knutte, bitas jättehårt och massa andra bra saker.


GRATTIS BÄBIS!

RSS 2.0