A whole new kind of morning

Ja idag är allt lite annorlunda, det finns iof. ingen påtaglig skillnad.. som att jag växt 10 cm, flyttat, bytt namn eller så. Men för första gången på jag vet inte hur länge faktiskt så kunde jag inte sova ut. Jag gick inte och la mig förrän vid halv två inatt och vaknade som jag brukar lite över 5, då kollar jag mobilen, vänder på mig och somnar om. 

Inte i morse dock, jag var jättetrött och allt jag ville vara att få sova mer men det gick inte. Jag låg där och pinade mig själv till efter 6 för då gick Micke upp för att gå till jobbet. Jag sätter mig vid datorn lite... sen går jag och försöker sova igen. vid 7 går min lillebror upp och då sitter jag redan vid datorn igen för jag hade insett att det där med att sova inte var aktuellt. När han gick upp kändes det lite bättre för då kunde jag sätta mig i hans eldrivna säng och titta på L-word som han har sparat på datorn=) Det är ett ofelbart sätt att somna, kolla på tv i en mjuk säng! JA..... det skulle man ju kanske kunna tro men klockan är kvart i 10 och jag är fortfarande vaken och nu ska jag bara duscha och åka in till arbetsförmedlingen i Mariestad så jag kan forsätta stå som arbetssökande .


På tal om det ska jag bara skriva ett litet stycke om bussar=) Jag gillar bussar, jag är i stort sätt uppvuxen på kommunala färdmedel. Jag är som fisken i vattnet på tåg, bussar och flyg(är dock lite flygrädd men det tror jag är överlevnadsinstingt). Dessutom är jag lite naturvänligt lagd, kan tacka min kära mor för mycket av det.
Men seriöst nu, hur har de tänkt med priserna egentligen??? Ska inte medmänniskan uppmuntras att ta buss istället för bil? Det lyckas jävligt dåligt i så fall för det är dubbelt så dyrt att åka med buss som med bil... iaf häromkring. Bara åka fram och tillbaka till Mariestad (man kör bil dit på max 15 minuter) kostar 80 kr! Rena rånet... usch va arg jag blir! Och så sitter det är nån jävel som får bonus på västtrafik jag skulle så gärna vilja erbjuda mig att personligen köra upp ett avgasrör where the sun doesn´t shine på dennen någon... verkar jag tvär tycker ni? Nääää

Så nu är mamma uppe också.... have a wonderfull day<3


En dubbelt viktig söndag

Idag firar jag och min älskling 4 månader=) Massa grattis till oss!!!





Sen så ska Nathalie också göra sitt första uppträdande med två andra tjejer på en ISVP show på skolan där jag gick=) Jag är så stolt, you´re gonna do great my Superstar! Nu är det ungefär en timme kvar tills showen börjar så jag ska tänka lite extra på dig då... eller kanske mycket extra... Good luck you guys=)


Here they are=)

puss puss

1 mars =)

Idag är det ju första mars och även om det finns både snö och is kvar så är det ändå dags för vår! Med brist på andra vårtecken å så får man göra det bästa av situationen. Själv välkomnade jag våren med att äta jordgubbskräm med mjölk=)




Jag tar vilken ursäkt som helst för att äta kräm<3

RSS 2.0