min farmor

Innan utgången ikväll så hade jag rullat upp håret på gummipinnar för att det skulle bli lockigt... men kom sen på att jag skulle behöva köpa något att äta. Precis då vaknar min farmor från sin middagslur och vill också skicka mig att handla... då rullar jag in håret i en liten handuk(för det är ju mycket mindre pinsamt än gummipinnar) och tar på mig en lång rutig skjorta. Då börjar farmor bokstavligen tjuta av skratt, hon kan inte ens stå rakt och tårarna sprutar. Hon kan inte heller förklara sig och även om jag inte är särkillt vacker så ser jag ingen humor i min klädsel. Men hon skrattade fortfarande när jag kom hem från affären 20 minuter senare=)

Jag tyckte att det var värt att dockumentera


såhär "stog" hon i tre hela minuter



sen var det bara att torka tårarna och inta en ny position









och det hon skrattade så enormt åt var det här



Mouseclub och annat roligt

Ikväll skulle jag ut på dåligheter... nej men jag skulle ut för att träffa lite nytt folk och dansa sönder fötterna. Så jag gick för andra helgen i rad till en mindre klubb vid sergelstorg men liksom förra veckan var det knappt några där. Väldigt tråkigt för det är grym musik där och jag vill verkligen träffa nya människor.. .men men inget ont som inte har nåt gott med sig=D Jag pratade lite med tjejen som jag tror håller i det hela och det ska nog bli bra i framtiden ska ni se!!!


oj va arg jag ser ut men det här är ungefär hur jag såg ut förra veckan fast det här är efter flera timmars dans och en meny från max=)


jag efter hemkomst förra fredagen=) fick gratis taxi och mat...



jag innan utgång idag... tyvärr fick jag inte med skorna på fotot


På väg hem ringde jag pappa som övertalade mig att komma förbi rival eftersom han jobbar nattskift. Jag ville hem och byta skor först men han tyckte att det var bättre att jag kom till förbi honom FÖRST.... ja hur han nu lyckades övertala mig vet jag inte för enda anledningen till att byta skor var för att jag skulle gå hela vägen dit.... men men. Jag fick gosa med två hundar och äta jordgubbar så jag är nöjd=D


min seriösa pappa in action

'
jag med min jorgubbe<3

Ja så kan en fredagkväll se ut i mitt liv, spontan och underbar! puss puss

neeeeeeej

Ja vad ska jag säga... största skammen... blev kuggad på första uppkörningen=(

jaaaaaaaa

Om någon undrar vem som klarade körteorin idag så var det jag=)


Jag var inte särskilt nervös men väldigt angelägen om att klara det, speciellt med höga poäng. Jag har en träningscd hemma som är den "offeciella" versionen med riktiga frågor, 50 minuters provtid osv. Där fick jag 66 av 70 som bäst.. på 3e försöket... de 4 sista gångerna så var det 59, 66, 58 och 62 av 70 vilket var väldigt taggande. När var klar med provet hade jag 24 minuter kvar så jag gick igenom alla frågor igen och tryckte på rätta. Först blev jag jättebesviken när jag såg poängen och gick igenom alla felsvar men sen kom jag på att sålänge jag är godkänd kan jag vara nöjd!

Imorn är det uppkörning 9 på morgonen, det ska faktiskt bli askul! Man kan aldrig vara 100 på att klara det men jag känner mig trygg och det ska faktiskt bara bli roligt=)

puss puss


Drömma kan man

I onsdags gick jag på Beyonce´s konsär i globen, det var en helt otrolig känsla!! Att bara stå där några meter ifrån henne och se att hon faktiskt är lika het i verkligheten som på bild och i film... om inte snyggare faktiskt=) Sen har hon en så otrolig utstrålning och man ser att hon verkligen ger allt hon har varje sekund på scenen.... WOW...  Sen är det ju så att som dansare så ser man allt jobb bakom den här showen och eftersom två av mina favvo lärare från New York koreograferat varsin dans så var det ett riktigt häftigt att stå där i de cirka två timmarna som det höll på.



När jag kom till BDC  första gången så var alla nya elever tvungna att skriva ned sina förkunskaper och mål med utbildningen samt sin största dröm som dansare. Då skev jag att min största dröm var att få dansa bakom Beyonce=) Nu är jag både för kort och har en mycket för liten bakdel för att platsa på hennes scen men själva danserna hade jag klarat av utan problem. De är väldigt snygga men inte så avacerade plus att det är precis den stilen som jag gör allra bäst!

Jag önskar att jag tagit med mig en kamera så jag kunde lagt ut några bilder här så ni fick se hur fantasktiskt det var. Men när jag stog där i publiken ville jag bara slå till alla som hade kameror för varje gång hon kom ut i nya kläder så åkte allas händer upp och man såg inget annat är 5000 kameror i luften. Är det inte förbjudet att ta med sig kameror in??? Jag menar det är ok att ta ett kort nån gång men att hålla kameran uppe i flera timmar.... not cool! Lite respekt får man faktiskt ha för alla andra som också har betalat för att faktiskt se sjävla Beyonce inte hennes avbild i någons kamera. 


Mirakel kan ske har jag hört, så det är väl bara att köra på... jag ska minsann stå där en dag, bakom Beyonce=)

Time flies

Och nu är jag hemma från efter 2 underbara veckor i mitt älskade New York=) Jag bodde hos älsklingen och vi var som klistrade på varandra hela tiden. 4 månader är läääänge och hon var så söt när hon hämtade mig på flygplatsen min supernervösa superstar<3 Det svider lite att va hemma, speciellt de här första timmarna. Jag landade för 3 timmar sen och halv 2 ska jag vara i vallentuna på en drog och alcoholkurs som man måste ta för att få skriva upp till körkortet, den är 3 timmar lång! Jaaaaaaa=)


Jag hoppades på att sova mesta delen av den 8 timmar långa resan hem eftersom jag landade på morgonen så hade det passat helt underbart! Det började bra, jag sov de 40 minuterna som det tog innan vi lyfte. Sen var jag klarvaken resten av resan... skönt. Hoppas jag inte somnar på utbildningen bara det vore grymt pinsamt.

Just det ikväll ska jag på Beyonce i Globen också=D Det ska bli grymt! Jag har ingen aning om hur jag ska lyckas hålla mig vaken men jag skiter i hur många energidrycker och annat som behövs jag ska ha så jäkla kul på det konserten!!!!! Måste hinna klacka om mina skor också för det går inte att vara 160 bland massa galna fans för då ser man bara massa hår och lampor i taket om man har tur.
Det här med att landa och sova av sig jetlaget är ju uppenbaraligen inte min grej, full fart ska det vara. Imorn ska jag upp tidigt och ta en teori lektion plus 140 minuters körlektion. Om allt går som det ska har jag ju körkortet på tisdag.... OMG... Nu blev jag ju inte ett dugg nervös! OK en sak i taget... dags för en dusch=)


Puss puss

RSS 2.0