God morgon

Shit va jag är trött...

Skulle ta 5 lekioner idag enligt mitt hemmagjorda schema för den här veckan men eftersom jag inte kunde sova inatt så bytte jag till fredag, ska fortfaran ta så många klasser som möjligt men jag behöver inte känna mig stressad och det är skönt! By the way, min mamma påpekade att låter väldigt oansvarit när  jag bara försover mig osv när jag bestämt mig för att ta klass men jag har bara en fast lektion och kan ta mina resterande 11 klasser när jag vill under veckan. Så jag låter helt enkelt mig själv sova ut om jag behöver det=) Inget mer med det.

Igår ville jag ta flexibilitet klockan 1 men jag var verkligen tvungen att packa upp. Mitt rum är väldigt litet och det tog säkert 2 timmar i sträck för att packa upp allt, sen så tvättade jag också, jag har ju tvättmaskin och torktumlare i lägeheten!=D så det gick ju åt en bra stund bara där. Sen åkte jag och hämtade min dator innan jag tog två klasser på kvällen. Jag är så stolt över mig själv, tog min första moderna jazz lektion(contemporary som det heter här) och det var så kul, den lättaste nivån för det här är intermediate(basic, beginner, advanced beginner, intermediate, intermediate advanced och advanced är nivåerna) så jag ville vänta lite med den. Nu har jag tagit både house och contemporary så nu har jag ännu mer att utvecklas i=). Efter den klassen så tog jag Jermaines hiphop och satt sen kvar på skolan och umgicks. Vi var några som gick iväg och åt lite sen så promenerade vi 11 gator och alldeless för många avenyer  hem till en tjej som heter Kimberly. Hon är så söt, 14 och redan med i ett danskompani här i NY! Så eftersom hon är så liten promenerade vi henne hem, snällt va;)

Nu ska jag gå och sola en stund med Maria, skriver mer ikväll:)  puss

Inflyttad.

Det tog ett bra tag men nu ar jag antligen fardig inflyttad=)


Ville bara saga det for att jag glomde datorn och lanade tjejen som bor har's dator.
Skriver mer imorn, puss puss

Godmorgon!

Jag har varit uppe sen halv 8 idag, inte illa=) Först var jag så trött så jag var tvungen att sitta i sängen och stretcha för att få igång kroppen. Måste verkligen skaffa mig bättre vanor!

Ska snart ta en taxi till min nya lägenhet, jag ska bara ringa dit och säga när jag kommer och jag vill ju inte väcka dem så jag väntar lite. Jag tror inte att de sover men för att vara på den säkra sidan ger jag dem ett tag till. Är väldigt glad idag faktiskt, skönt med ny vecka, ny lägenhet, Plus att det är nåt med mig och flytta... jag tycker det är lite mysigt på nåt sätt! Har ju gjort det några gånger i mitt liv så jag är van. De flesta blir helt uppspelta och stressade och tycker det är väldigt jobbigt men jag tar det piano=)

Har inte varit ute med kladdkakan än, den står i min kyl så jag får ta och traska ut med den. Den blev inte så kladdig men god vart den iaf! Ska försöka sätta fart nu, puss och kram

Packar

Klockan är ett på natten här och jag packar på, det är så svårt att få ner allt i väskorna igen!

Jag bakade en kladdkaka till de som jobbar här, den blev stor, gjorde en smet med 6 ägg=) tyvärr så hittade jag inget vaniljsocker i affären så den är inte lika god som vanligt men jag kompenserade med att lägga i bitar av mörk choklad så den blev god på ett annat sätt. Det är bara en lite hej då gest, inget speciellt.

Medans jag ändå var i farten gjorde jag lite sparris och kokt ägg till mig, älskar sparris! Mat är helt underbart, tänk va mycket olika goda grejer man kan göra. Jag förstår mig inte på folk som inte lagar mat(Lynne som jag bodde hos är över 50 och har ALDRIG gjort det), finns det nåt bättre än att sätta sig och äta nåt riktigt gott som man dessutom har lagat själv? Nu menar jag ju sjävklart finns det nåt bättre i matväg.
Jag är iof lite speciell.. mina favvo program på tv när jag var liten var matlagningsprogram och djurdokumentärer. Jag kommer ihåg när jag frågade mamma om jag kunde få en burk makrill som lördagsgodis hahah. Jag var inte som andra barn jag!

Hrrmm... för att byta samtalsämne så gillar jag hur vig jag har blivit=) det är nog det som jag har gjort mest framsteg i. Blir förvånad varje gång jag stretchar i början av lektionerna, men sen så gör det ju rätt ont till och från också. Gud nu somnar jag snart, måste bli klar!!!

Upp och hoppa Andréa..... så nu ska jag packa färdigt och sen ska jag SOVA=) Gud så skönt! puss och god n... morgon blir det ju för er.

Söndag

För en gång skull har inte veckan gått jättesnabbt, riktig skönt faktiskt. Jag brukar ju alltid klaga på att det är måndag hela tiden men nu känns det som om måndag var väldigt länge sen.

Idag ska jag ta 3 klasser, Jamie och balett och pilates. Sen har jag tagit 15 eller 16 klasser den här veckan. Istället för mina vanliga 12=) Det har gett resultat också, jag är mycket mer flexibel och så har jag världens träningsvärk... Jättekul! Men om man inte har ont nånstans som dansare betyder det att man inte gör framsteg, så jag är tacksam för alla ömma muskler minsann=D...

Det var bara en liten kort uppdatering för vad som händer idag, ska verkligen försöka skriva mer sen!

puss och kram


Ny design


Igår så tröttnade jag på den allt rosa och bytte design helt, la in New York som bakgrundsbild och så. Är inte helt klar men eftesom jag inte får in mina bilder på datorn och så vidare går det inte så fort. Sen är jag lika teknisk som en spade som ni kanske märk innan. Men jag är ganska nöjd faktiskt!

Tog 5 klasser igår, var klar redan kockan halv 5 och sen så åkte jag hem, började packa för jag ska flytta på måndag redan. Sen satt mamma och jag uppe till kockan 2 er tid(8 min tid), vi pratade och tittade på parlamentet och stockholm live på youtube. Efter det beställde jag hem kinamat och tittade på vänner. Det är så en bra kväll ser ut, kinamar och vänner=)

Nu ska jag kila till skolan och ta två balett lektioner och Murakami, om hon nu kommer till skolan vill säga. Hon brukar alltid ringa i sista minuten och säga att hon inte kommer, då får vi ha en substitut lärare i stället=/. Så nu hoppas jag hon kommer idag!

puss så länge

Bilder

Jag skulle lagt upp en bild på mig förut men mitt internet dog så det gick inget vidare. Så jag tog några bilder på mig nu istället=) De ser lite roliga ut för jag var ju tvungen att trycka på datorn för att camen ska ta kort och då blev det ingen direkt variation på bilderna men här är jag iaf.


Trött som attans



klick



myspys



yeah


Jag försökte ta en bild på när jag står upp men jag nådde inte datorn så det får jag ta när jag har hjälp av nån.

Var och hälsade på i min nya lägenhet tidigare ikväll, vi satt och tittade på "so you think you can dance" och pratade lite. Synd att tjejen som bor där ska flytta ut, hon är så himla gullig. Vet fortfarande inte vem som ska bo i det andra rummet, jag får hoppas att det blir nån trevlig prick. Mitt rum är så väldigt litet, det finns en stor säng och en klädstång och det var till och med mindre än vad jag kom ihåg. Inte för att det spelar nån roll, vi har ju ett gigantiskt varagsrum=). Kanske lite krampigt när nån vill hälsa på men det ordnar sig, finns det hjärterum finns det stjärterum!

Nu ska jag sussa, pusselipuss

Ofrivillig sovmorron...



Även om jag somnade sent inatt så hade jag bestämt mig för att ta en balett klockan halv elva idag. Ja jag vet att halv elva inte låter så tidigt men när det gäller att ta en balett lektion så känns det tidigt. Hur som helst, jag ställde 5(!) alarm på min mobil för att vara riktigt säker på att komma upp. Första larmet gick av 8 och sista 9 sen var de andra 3 uppdelade under den timman. På mogonen vaknar jag glad och utvilad, ligger kvar och drar mig eftersom jag inte hört mobilen än. Börjar planera vad jag ska göra idag och känner mig ovanligt nöjd med mig själv för att jag vaknat så tidigt för en gång skull=)....


Lyfter över laptopen till sängen och gör min sedvanliga morgon runda på nätet; hotmail, bloggen, mina favvobloggar, valpar till salu på kijiji och nextdaypets osv....  ska precis gå och duscha när jag kollar på klockan, kvart över ett!!!! Undra på att jag var utvilad=P Så nu har jag planerat om alla mina klasser den här veckan eftersom jag missade både min balett, pilates och flexibility.

Ska klä på mig nu och gå till min nya lägenhet och skriva på lite papper, det är inget speciellt bara så att vi har allt på det klara med vad som ska betalas när och så. Lägger upp en bild på mig innan jag går, kom på att jag kan ju ta kort med webcamen(smarta jag kom på det nu) och lägga ut så ni får se hur jag ser ut nu för tiden.

puss puss


Sin Sin

Sitter i sängen och ska precis sova, tänkte bara slänga in ett inlägg först.

Jag har fått en lägenhet!!!!!!!!!! eller ja det är ett pytterum i en lägenhet men jag är glad ändå. Lägenheten ligger på 18 gatan och 8e avenyn så det är väldigt centralt och bra. Dock så är inte det blocket så fancy men men. Har för mig att vi ligger dörr i dörr med en sexbutik. Lägenheten är iaf superfin, STORT vardagsrum med ett fullt kök och ett helt ok badrum. 3 sovrum varav mitt är det minsta, de andra två är stora men kostar därefter så jag har i stort sett en dubbelsäng och en klädstång i mitt rum. Jag tycker att det var sjukt kul att jag fick det, han som äger stället har träffat säkert 20 stycken och pratat med fler över telefon men valde MIG. Han är gay och jobbar med inredning och design, har en mops som är urgullig och har jag sagt att han är gay=) Det är ju typ min dröm att bo med en gaykille i NY hahaha. Dessutom var hans favvo program på tv "so you think you can dance".  Det ska bo nån till i det andra stora rummet men det vet jag inte vem det blir än.

Idag är en stor dag när det kommer till dansen, jag tog nämligen House med Brian Green. Det står att nivån är beginner men det är den svåraste klassen på skolan... för de flesta. Jag tror säkert att det är grymt svårt att ta en advanced balett eller stepp klass iof men skit samma. Jag har skjutit upp det hela sen jag kom hit och sagt att nej men jag måste bli bättre, jag måste bli bättre. Men nu har jag äntligen gjort det och det känns super.

Klassen slutade vid halv elva och sen så gick vi ett helt gäng och åt. Där övertalades jag att att förja med på en klubb som heter Sin Sin, det är house musik där(inte riktigt min stil) och alla som går dit är proffs dansare och/eller helt sjukt duktiga. Så där har jag dansat loss tills 2 på morronen sen åkte jag hem.

Nu är jag så trött så jag vet inte vad jag heter... säkert sjukt många stavfel och sånt men det är ju inte hibreiska iaf=)
puss

Blogg från skolan

Sitter och surfar lite på skolan. Var jättelänge sen jag tog med mig datorn hit men det ska jag nog börja med igen=)

Skulle tagit Murakami klockan 3 men hon kom inte så jag skrev in mig på en balett klass istället... bara för att inse att vi var för många där inne, läraren sa att några var tvungena att skriva ut sig. Så nu sitter jag och fördriver men att blogga. Ska kolla på en lägenhet om en timme, det är en gaykille och hans mops som bor där. Jag vill verkligen ha det för det finns ett gigantiskt vardagsrum och det ligger rätt bra till, självklart får jag mitt eget rum också. Hoppas hoppas!

Jag skulle ladda upp bilder från mobilen till datorn och jag satt i timmar och försökte. Jag kunde inte förstå varför det inte gick att koppla ihop datorn med mobilen. Jag har ju en installations cd och allt. Till slut såg jag att cdn bara fukar för windows 2000 och XP.... lagom irriterande. Så nu ska jag leta upp en som funkar med windos Vista eftersom det är vad jag har. Sen får ni se minsann=) Plus att jag fortfarande pysslar med överraskningen, för den är inte bilderna=P Det funkar, men det tar som sagt lite tid.

Ska åka hem och byta om nu när jag har lite tid över, roligt att kunna göra ett så bra första intryck som möjligt. Mjukisbyxor, en comfi Broadway Dance Center tröja och sneakers känns inte direkt "top notch" haha...

Puss så länge

Torrperioden är över!

Hallelåja

Nu var det snart 2 veckor sen jag uppdaterade! Himla knasigt, men jag har bara inte orkat för att vara sådär brutalt ärlig.

Jag kan inte riktigt minnas allt som hänt och jag tror det är lika bra eftersom det skulle kunnat leda till ett potensiellt smärtsamt långt inlägg. Jag har iaf en liten överraskning som jag hoppas kompenserar lite för denna torrperiod, om jag bara kan vara lite teknisk för en gång skull vill säga. Lite knepigt är det men jag kämpar på för att få ut "överraskningen" så snart som möjligt.



Jag har en till favvo lärare nu, Jonte heter han (shan-tej uttalas det) och han är bara så härlig så man dör. Han har varit med i två av Beyonce's musikvideor, freakum dress och get me bodied plus att han har koreograferat hennes video sugar mama också! Han är lite som "Ms J" i Top Model, riktigt unik i sin stil och dansar så snyggt i högklackat så att vi andra tjejer blir gröna av avundsjuka. Han har även egena låtar som jag tycker är superbra... eller ja de flesta iaf.

Det bästa med honom är att han är så otroligt snäll och ödmjuk, pratar med alla och skojjar och skrattar. Jag trodde jag skulle kissa på mig när han sa "good job you" till mig efter lektionen... ja det var iof andra lektionen och han sa det väl till ganska många men iaf=)

Mitt smink blev snott på skolan för ett tag sen och jag bröt nästan ihop! Jag sminkar mig inte mycket men jag har vissa saker som jag använder nästan varje dag och som det har tagit mig ett bra tag att hitta och ha råd med. En jättebra trefärgs cover-up från face som jag haft ett bra tag och den tar liksom aldrig slut, jag älskar den. Sen ett superbra persiko lipsyl som jag inte kommer ihåg vart jag köpte den, min maskara som jag köpte relativt nylligen, rouge, den bästa ögonpennan som jag någonsin provat, den har också hängt med ett tag och hade räckt ett bra tag till. Det och en del andra gjejor är bara helt borta. Så jag fick pallra mig ut och köpa lite nytt, tog ett tag att leta upp saker jag gillade men jag kan visa vilka de är sen. Lite tips till de som är intresserade.


Lägenhets letandet går inte jättebra, hittade lite ställen men det var antingen suriga eller överkontrolerande rumskompisar, några var lite för okontrollerade osv. Men jag letar på, PLÖTSLIGT HÄNDER DET vet ni väl(försöker inte alls övertyga mig själv).


I förregår var jag på bio, två stycken. Kung Fu Panda(helt fenomenal) och The happening som btw var det värsta slöseri med film jag varit med om sen... sen... ja nån annan dålig film. Nej det var verkligen ingen höjdare på något sätt=( Efter det så följde Linnea(en svensk tjej som inte går ISVP) med mig hem och sov över. Vi satt och kollade på Pablo Fancisco och Björn Gustavsson till och 5 på morronen och skrattade hejdlöst. Sen så satte vi på hipp hipp och kollade på "svenska för nybörjare" och "kapare". Gud så roligt vi hade.

Nu ska jag försöka få in bilder på datorn igen, får se hur det går.

Puss puss


New York Knicks City Dancers

Bring it on!


Idag så fick jag äntligen ta en lektion med ovanstående dansgrupp. Eller ja snarare med de två från gruppen som höll lektionen på BDC ikväll. De hade en lektion i söndags med men eftersom jag var sjuk så blev det inget dansande. Tror ni jag blev glad när jag såg att de lagt in en extra lektion klockan nio till halv elva ikväll då?!.... Ja jag drog lite på mungiporna iaf=).

Knicks City Dancers är hejaklacken till New Yorks basketbollslag "The Knicks". De är inget slänga upp varandra i luften eller ge mig ett K.. ge mig ett N.... vad blir det osv. Men hejarkänslan är kvar, väldigt checkt är och glatt och mycket flirtigt! Me like... men me är tyvärr inte så bra på det. Nog för att det var intermediate/Advanced som är den näst svåraste nivån som finns men ändå. I början av lektionen så var vi tvungna att göra några övningar, det innehöll tex 2 pirruetter varav en var en dubbel(jag kan bara göra en) och efter den sista piruetten skulle vi göra ett hopp som alla tydligen visste precis vad det var..... förutom jag. Det var typ ett svansjön hopp fast bakfoten skulle nudda bakuvudet och armarna.... vet jag inte var de skulle vara om jag ska vara ärlig.

Hur som helst så hade jag så kul så och själva koreografin var snabb och rätt svår eftersom jag inte är van vid sånna rörelser men det var riktig roligt och jag fick till det riktigt bra på slutet.
Det är så att de söker nya dansare och har en audition i juli eller nåt sånt. Så de förberedde oss lite inför det=)
Tror ni jag har nån chans? hahahahahahah kul kul kul
         
http://kcd.nyknicks.com/ besök gärna deras hemsida!



Nu ska jag sussa, puss puss

Tillfälligt

Hallå på er


Jag flyttade ju igår men det blev lite missförstånd. Jag kunde inte sova där förrän imorron kväll, så tack Hannah för att jag får sova med dig=) Jag har bott med henne sen igårkväll och imorgon får jag flytta in i min andra tillfälliga bostad medans jag letar nåt nytt. Det är kul med lite spänning i tillvaron=P haha.

Var på en läkar utredning idag, det är en gratis grej som de erbjuder oss studenter på BDC. De gick igenom hela min kropp för att leta efter svagheter som jag behöver jobba med för att inte få skador i framtiden. Det är alltså en förebyggande utredning och det var verkligen jättebra!  De tog en hel timme på dig att kolla allt och ge mig massor med övningar som var special gjorda för mig. Lyx värre=D Det hade kostat mycket pengar att göra allt det någon annan stans och jag ville bara krama dem när jag gick därifrån.

Sen hade jag en timme på mig innan jag hade Jamie (lycka) så jag tog och promenerade 25 block upp och 6 avenyer åt sidan. Det var så skönt väder och jag var så glad. Har värkligen saknat att dansa så idag var bästa dagen på evigheter. Nu ska jag krypa ner hos Hannah i sängen, puss puss

Camping i hallen:)

Just nu sitter jag utanför min gamla lägenhet med alla mina grejor och väntar på att en viss Hannah ska dyka upp och hjälpa mig flytta alla mina saker=) Var lite optimistisk och trodde jag skulle greja det själv men två överpackade resväskor, två fulla (stora) handväskor, en stor(då menar jag jysk stor) påse med nytvättade kläder, tre små kassar, en laptop och en kasse med mat var lite för mycket för mig. Känner mg lite bättre idag, förtfarande lite hängig men mindre feber och mer energi.

Jag vet att jag skulle flytta igår men eftersom jag inte mådde bra och faktiskt hellre flyttar när solen är uppe så fick jag lov att stanna över natten. Den nya killen skulle inte komma förrän ikväll så det var ingen fara.... tror ni jag blev lite förvånad när jag hörde nycklar i dörren när jag fortfarande låg i sängen?! Började kolla efter klockan och undrade hur länge jag hade sovit egentligen. Den var halv sju på morgonen. Möter en chockad man i dörren (tur att vi har träffats innan) som undrar vad jag fortfarande gör i lägenheten. SHIT! Själv är jag nyvaken och iklädd ett lakan, bakom pannbenet var det ända som pågick ett väldigt oavancerat paus program och jag kunde inte ens komma på själv vad jag fortfarande gjorde i lägenheten. Efter ett tag så ordnade sig allt han skulle duscha och jag packade fortare än vad jag någonsin trodde var möjligt. Sen gick han och jag packade på tills det bara var sopa och diska som var kvar.

Åkte ner till skolan för att hämta mitt nya kort och förlänga de 10 klasser som jag inte gjorde pga att jag mått dåligt. Letade efter nån som kunde hjälpa mig att flytta eftersom jag bittert insett att jag inte klarar att göra det själv. Till slut så fick jag tag i Hannah men hon kunde inte hjälpa mig förrän efter 6. Åkte hem igen och städade undan det sista, ringde Hannah för att kolla om hon var på språng. Klockan 20 över 6 stod jag utanför dörren, nycklarna hade jag låst in i brevlådan och brev nyckeln ligger under dörrmattan.... sen dess (en timme sen) har jag suttit här och väntat på min flytthjälp.. smöret som ligger i min påse är nog inte så fast längre. mysigt!

Ja ja nu tar batteriet på min dator snart slut så jag tänkte bara publicera det här medans det går=)

Sov gott och dröm sött<3

Söndag, sista dagen i lägenheten

Hallå....

Idag är det min sista dag i lägenheten. Jag har en tillfällig lägenhet i SoHo men där kan jag bara bo medans jag letar annat så jag är lite stressad. Tyvärr mår jag inte bättre och det har varit väldigt jobbigt att packa för jag blir bara yr, febrig och trött hela tiden. Mår ganska dåligt över att jag måste förlänga hela 10 klasser denna veckan=( Inte bra alls men jag vågar verkligen inte riskera att bli sjukare.

Ska ta en kall dusch och en ipren nu så jag kan bli klar. Ikväll blir det överdosering av c-vitamin, te och en massa andra huskurer. Ska försöka lägga mig rellativt tidigt också men vi får se hur det blir med det.

Skriver när jag har flyttat klart ikväll.

puss


RSS 2.0