Grattis min stora lillebror!

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år!
Javisst ska han leva, javisst ska han leva, javisst ska han leva uti hundrade ÅR!

Ett fyrfaldigt leve för lillebror som fyller 15 idag, han leve hipp hipp

HURRA HURRA HURRA HURRA!!!!!!

Massa pussar och kramar till dig William, hoppas du har det jättebra och får massa fina paket=)

Nöjda och glada

Sitter i Natalies säng och vi ska kolla på film, eller ja 2 filmer som vanligt=) Pirates of the caribbean blir det... ettan får det bli, de är ju så bra allihopa så det är så svårt att bestämma sig!  Sen blir det svårare att välja som film nummer 2 blir det Lilla sjöjungfrun, gudarna måste vara tokiga, vänner, sex and the city eller nåt annat... Vi vågar har ju sån beslutsångest;-).

Idag har vi varit på middag med hennes bror och hans fru som är på besök i stora staden. Vi gick på en lite annorlunda mexikansk restaurang, sofforna var gamla baksäten till bilar haha,,, och alla beställde hamburgetallrik. Väldigt mexikanskt! Sen så gick vi till en pir i west village som var jättefin med gräsmatta och massa annat mysigt och så avslutade vi kvällen på starbucks(ett cafe). Sen åkte vi hem och nu blir det  film=)

Hoppas ni sover gott där hemma, puss puss


Olli

Åh vad jag saknar min mops... kan han inte komma och knuffa på dörren snart:( Klättra på sängen tills jag vaknar och lyfter upp honom bara för att han ska få ligga och snarka på min kudde hela natten!! 

        

Saaaaaaaaknar! Tänk så många mysiga minnen vi har=) 

ja må jag leva..

Idag var det min sista dag som tonåring, det var 20 år sen mamma låg och skrek jävla dagen D. Tack mamma! 

Varje år så har jag fått frulle på sängen och i år så blev det inte så, plus att jag var väldigt deprimerad för att det är massa problem med banken. Pengarna försvinner och de hittar inte mitt konto, dvs att jag inte har några pengar alls än. På min fölsis=( Och stackars farfar som får springa fram och tillbaka till banken och fixa & dona. Känns lite jobbigt...jag var lite hängig idag kan man säga, stannade inne hela dan nästan....

Skulle gått till frisören, en sån där riktigt cool gay salong med killar i läd
ertights som går omkring och säger fabulous hela tiden. Så sjukt kul sen skulle vi gjort oss i ordning för utgång, tagit massa braiga foton och partat hela natten. Men så blev det inte, vi ska ta det en annan dag=) Allt detta i kombination med att jag hade det känsligaste dagen på jag vet inte hur länge så satt jag och grät i omgångar hela dan och till slut så åkte jag till skolan för att titta på Jontes klass(han som är Beyonces koreograf). Måste ju lämna lägenheten minst en gång på min dag tycker jag.

Dock då har jag varit lite glad idag, dels så kom ett bud med heliumbalonger och en fruktkorg med choklad i vid 2 tiden idag. Då blev jag himla glad faktiskt! Tack så jättemycket alla ni där hemma som var med på den, ni vet vilka ni är=) Massa pussar och kramar till er!
Sen så sjöng tjejerna när jag kom till skolan och sen gick vi och åt frusen yoghurt med frukt och andra godsaker på Red mango, mumma. Och när jag gick hem så köpte jag vatten och en nutella. Blev ju ingen tårta så jag var ju tvungen att kompensera;)

Här är lite bilder på balongerna och korgen iaf=D







Chokladen var försvinnande god... bokstavligt talat!



Nu ska jag sova äntligen, och fast jag aldrig trott det för några timmar sen så kommer jag somna lyckligt.. MOGNAD=) PUSS PUSS

Filmkväll

Nu är klockan 5 här, jag och Natalie(en svensk tjej från skolan) ska precis sova. Vi har haft filmkväll med popcorn, chips och kladdkaka=). Vi såg på 10 000 B.C. och baby moma, båda var verkligen skitgrymma!!! Så himla kul att se riktigt bra filmer...

I fredags hittade jag äntligen en ny lägenhet så jag flyttar på måndag. Egentligen skulle jag flyttat i tisdags men eftersom Dane inte hittat nån ny än så fick jag stanna tills vidare. Nya bostaden ligger på Upper West side väldigt nära det första stället jag bodde på. Så jag är inte helt lost i området och det är ju skönt.
Natalie bor ganske nära fast på andra sidan parken så vi har sagt att vi ska mötas i mitten och börja motionera(det tror jag när jag ser det). Man kan ju alltid försöka iaf;)

Som ni kanske märker så fick jag förlänga mitt program, TAAAACK så himla mycket! Är sååå glad för det, nu stannar jag minst till första december=D  glad glad glad glad...

Nu ska vi sussa, puss pusss

RSS 2.0