Glädje rus

Jag är så glad just nu!


För en halvtimme sen så lyfte mammas flyg hit till New York=) Eller ja inte riktigt, det var flyget till Köpenhamn som lyfte för en halvtimme sen men där ska hon byta till ett annat plan som tar henne hit. Stackars mamma måste vänta nästan 5 timmar mellan flygen=/. Klockan kvart i 3 landar hon om de håller tiden och sen tar hon en taxi till moi. Jag hade planerat att möta henne men eftersom det hade kostat mig ca 150 kronor att åka dit sa hon att vi lika gärna kunde mötas i min lägenhet. Känns inte lika roligt men men....


Idag har jag tagit 4 klasser, försov mig lite med flit. Jag tog balett, jazz, murakami och så fick jag ÄNTLIGEN  ta dancehall med Tommy! Jag har känt honom ett bra tag nu och hans lektioner på en annan skola blir alltid inställda så jag har gått och väntat  och väntat men nu äntligen så fick jag ta hans klass. Som grädde på moset så fick han vicka på en 2 timmars klass istället för en och en halv timma som det vanligtvis är=D. Dancehall är ungefär som reggaeton bara för att förtydliga mig. Han har varit med i två kända musik videor, give it up to me med sean paul och wine it up med Kat de luna där han var en av "huvudrollerna" i videon. coooolt värre

Nu ska jag packa min väska inför imorn, vi ska till stranden med hela gänget. Klockan 10 ska jag möta upp allihopa vid time square och sen är det beachen som gäller hela dagen tills mamsen kommer *lycka*... sen på kvällen ska vi gå på BBQ dallas för att säga hej då till två svenska tjejor som åker på torsdag.. Linnea åker redan på tisdag=( usch och blä va ledsen jag är för det! Men inte tänka på det nu, imorn ska bli den bästaste dagen nånsin... no pressure haha. 

Puss puss


Mamma Mia! vilken bra film

Jag gick  på bio med Linnea och två till tjejer, vi såg på mamma mia och jag var väldigt skeptisk innan. Jag kan bara tala om att det var den BÄSTA filmen jag sett, helt klart min nya favvo film! Jag grinade till och med.. mina underbara vänner satt och skrattade sig fördärvade åt mig när jag snörvlade på. Men jag är så glad att vi såg den=) åh nu är jag helt kärlekskrank.... vill åka till greklad(det var där den utspelade sig)...

usch måste sova nu, blev ju ingen tidig kväll idag inte... puss puss


Fredag

Jag har egentligen inte så mycket att skriva men en liten uppdatering ska jag nog kunna knåpa ihop. Det har ju nästan gått en vecka.


Den här veckan har varit lång, måndag så tog jag 4 klasser och efter det gick jag och Linnea ut(bilder på det kommer) till en houseklubb 5 block från mig. På vägen dit så såg vi ett takparty på ett hotell och eftersom det visade sig att det var gratis så gled vi in där i en timme eller så innan vi gick till det andra stället. Kom hem vid 5 på morronen eller nåt...
Tisdag så stannade jag hemma och städade ur mitt rum, tvättade hela dagen osv sen så var jag med gänget,,, kommer faktiskt inte ihåg vad vi gjorde men jag somnade nog inte tidigt iaf.
Onsdag tog jag 4 klasser och gick till sin sin efteråt(bilder kommer på det också), stannade till kvart i 4 eller så och pallrade mig hem och sov några timmar innan jag gick upp och tog ytterligare 4 klasser igår torsdag. Orkade inte gå ut så jag stannade hemma och satt vid dator istället. Pratade med mamma till  4 på morronen, gud förbjude att jag skulle somna tidigt nån kväll=P! Det vore ju jättehemskt om jag fick tillräckligt med sömn för en gång skull.


Idag så tar jag tre klasser och förhoppningsvis så blir det en tidig kväll(dvs att jag somnar innan 12). Imorn ska jag ta 5 klasser om jag orkar:) jag ska ju vara hemma i Sverige en extra vecka så jag tar de klasserna nu. Denna veckan blir det 20-21 lektioner... men det är det väl värt för att få vila en extra vecka hemma! 

På söndag kommer mamma vid kvart i tre och innan det så är jag på stranden med Linnea och gänget... de åker hem i början av nästa vecka så då är det tur att mamsen är här och sen åker jag ju hem i 12 dar så jag har annat att tänka på.

Oj det blev ju ett rätt långt inlägg=) Så bra då, puss tills nästa gång

Ny vecka och mer bilder

Nu är det ny vecka och inte vilken vecka som helst, det är veckan när mamma kommer hit!!! Jag är så sjukt glad så jag får fjärillar i magen. Sen så åker vi hem till Sverige tillsammans, japp jag ska hem på en visit i ca 10 dagar=D så där har vi minst 10 extra fjärillar.....


Tyvärr så kan jag inte bara vara glad för 90% av alla jag känner åker hem innom 2 veckor... jättetråkigt är det! I lördags så åkte vi på en barbeque som var tillägnad Eli eftersom hon skulle hem till Japan dagen efter. Riktigt kul hade vi men när jag var tvungen att gå så blev allt så sorgligt. Sen nästa vecka åker Elina och Linnea från Sverige hem, Rogelio, Alex åker också och flera andra med dem=( Åh nu blev jag lite ledsen i ögat....


Här kommer lite bilder från Eli's Bbq iaf.... vå åkte till hennes bekanta som bodde 40 minuter från manhattan ungefär....enjoy!


Värlens sötaste Eli


        
 
Love u sweetie!



Hjälp jag är en fisk.. hahahah



Jag, Linnea och Gonza som också är svensk


Väl framme så fick vi mat och dricka av de jättesnälla människorna som bodde där




Alex gillade sin hamburgare skarpt=P


Så mysigt så


Parteeey


Sexi laaady, grrr


Kan det bli bättre än glass med pussar?


Sen blev Linnea bortrövad av en ond bandit


Eli fick Nallebjörn och tårta


Allahopa=D synd bara att den där fulla killen hoppade framför halva gruppen


tillslut fick jag säga hej då och då kan jag säga att det var svårt att släppa taget!

Linnea stannade kvar så jag åkte hem med Rogelio.. vi somnade på tåget och åkte nästan hela vägen till slutstationen som var Coney Island som ligger typ en timma ifrån mahattan det med... så jag var väl hemma nånstans mellan 6 och 7 på morronen.... så kan det gå


Inatt sov Linnea här så nu ska vi dra oss till BDC och ta klasser=) puss puss

Central Park

Hello, idag har jag och Linnea haft sovmorron=) Vi var uppe till 5 eller nåt och tittade på film så det kan jag lova att vi behövde. Det blev She's the man och Step up 2 som vi hyrde, fan va vi skrattade åt den förstnämnda! Hahah.... det är precis min och Linneas humor.


Hade tänkt ta klasser idag men jag har redan tagit mer klasser än vad jag ska och dessutom ska jag ta 4 klasser imorn så jag chillar. Ikväll så ska vi ha ett hejdå kalas för en japansk tjej som åker hem imorn=( Lilla söta Eli... vi kommer sakna henne så mycket! Innan det ska vi dra till Central Park och få lite färg´.... äntligen!

Ska som vanligt försöka ta bilder men vi får se hur det blir med den saken=P puss puss

Filmkväll

Idag har jag tagit flexibilitet, balett och en ny klass, det Dru och Sorayah som vickade för Luam. Rätt ok men jag hade jättesvårt för koreografin.


Nu sitter vi här några stycken och har filmkväll=) Kollar på Bridget Jones dagbok och sen ska vi hyra film. Puss puss

mattjuv

Jag blir så sur! Igår lagade jag ju chille, och jag lagade mycket så jag kunde frysa in. Så lämnar jag kastrullen på spisen när jag går så att det får svalna innan jag ställer in den i frysen. När jag kommer så ser jag att bara hälften är kvar, då har min rumskompis ätit upp en halv kastull av min chille.... Det är en sak om man smakar men man tar inte för sig så av nån annans mat! Det roliga är också att han jämt påpekar hur viktigt det är att vi respekterar varandras personliga saker.


Tyck att jag är löjlig men jag blir förbannad på sånt här. Han frågade inte och han sa defenitivt inte tack för maten heller. Arg arg arg arg arg arg är jag! Så nu har jag det ur systemet..... moving on....


Har en balett lektion idag och sen ska jag ta Karon(uttalas Koran) för Luam..... Säger inte er så mycket men i alla fall, så ser min dag ut.

puss på er

Hemma i alla fall

Jag hade ingen lektion mellan halv 5 och 9 så jag bestämde mig för att gå hem och laga mat istället för att sitta och uggla där i nästan 5 timmar. Det är bra för ekonomin också för nu behöver jag inte köpa mat. Eftersom jag hade så mycket tid så jag slängde ihop chili con carnage och jag vill inte skryta men om det finns nåt jag är bra på så är det fan att laga mat! Det ända jag har svårt för är ris men som tur var är inte det en nödvändig ingrediens i chille. Så här sitter jag och mumsar i mig jättegod mat och dricker vatten i vinglas(det är vad vi har).



Chili con carnage med fransk baguette och till det dricker jag aqua New York årgång 2008=)

Skönhets sömn

Om ni bara visste hur skönt jag sovit inatt! Det var som att sova på moln, jag är på så bra humör idag tack vare det. Det är ju inte så jätteofta jag sover så pass bra och när det väl händer blir jag så lycklig=)


Nu är det mindre än 2 veckor tills min mamma kommer hit! Det är nog ingen som förstår hur glad jag är för det, jag har den bästa mamman i hela världen och hon ska komma och va med mig i NY. Kan det bli bättre? Sen åker jag med henne hem och stannar där i en och en halv vecka, ska bli så skönt att få lite svensk sommar i år. Det blir fullt upp dock, ska träffa halva släkten, kompisar, grilla, förhoppningsvis parta och fira Mickes fölsis på söndagen. Kanske är därför jag är så lycklig just nu hihi.


Nu ska jag iväg och ta flexibilitet, balett och Ejoe sen blir det sinsin så jag skriver nog inte mer idag. Om jag kommer ihåg så ska jag ta lite bilder ikväll så ni får se sinsin men det är som sagt om jag kommer ihåg=) puss puss

Mera bilder=)

Tänkte bara slänga in de resterande bilderna=)

Sista bilderna från The Pulse
                                       



sen bjöd jag med mina rumskamrater till slut galan

    

låt mig presentera Pink Berry=)

                   


Det var inte så många men det får vara bra för den här gången, puss puss

Film kväll

Igår så tog jag tre klasser, Murakami, Jamie och Ejoe. Murakami och Jamie vet ni ju vilka det är antar jag eftersom jag tjatar om dem hela tiden men Ejoe har jag aldrig tagit förut. Han lär ut house och eftersom jag är så dålig på att förklara så tänkte jag vara lite grafisk.




Det är Ejoe när han freestylar. Jag kan säga att den lektionen var nog den jobbigaste jag har tagit! Nonstop i en och en halv timme och så gillar han att  gå ner på golvet hela tiden så mina ben är helt ömma. Ska ta hans lektion på onsdag också och efter det ska vi till sinsin och dansa. Sinsin är en houseklubb så man går dit för att träna i stort sett. Ska bli kul att äntligen kunna dansa riktig house istället för att stå där och svänga på höfterna som alla andra gånger=).

Efter klassen som slutade vid halv elva på kvällen åkte jag hem och duschade innan jag åkte till en tjejkompis för att ha filmkväll. Vi kollade på en riktig chick flick som hette Little black bok, skitkul var den faktiskt. Sen somnade vi allihopa. Ajami som vi var hos har bara ett rum med en dubbelsäng så det blev lite väl trångt med 5 tjejer i sängen. Jag har lite svårt att trängas när jag sover så jag la mig på hennes jättetjocka matta på golvet, jag vet det låter väldigt tacky att ligga på golvet när de andra ligger i sängen men jag hade massa plats och den där mattan var ju bara såå apa skön! Så jag sov som en bäbis, tycker inte synd om mig själv för 5 öre=)

Idag ska jag ta en jazzklass klockan 11 om jag orkar, har så ont i benen. Sen ska jag ta flexibility, hiphop, och en modern jazzklass med den franska Brice Mousset. Sen om jag inte har svimmat av utmattning ska jag ta en hiphop till. Låååång dag på skolan!

Det var allt för den här gången, puss puss

Crazy vecka

Gud va kul jag haft de senast dagarna! I onsdags så gick jag med några kompisar till sinsin(houseklubben som jag var på en gång förut). Det var egentligen meningen att jag skulle gå med en svensk tjejkompis men eftersom jag inte har leg så var jag och två spanska tjejer tvungena att åka men en lärare som höll i festen för att komma in. Tjejerna var jättetrevliga och lika pratglada som jag så vi bubblade på i taxin dit och hade jättekul. Sen gick vi in, det var lite pirrigt om det skulle gå men det var ingen som ställde frågor så allt gick bra.


Väl där väntade vi på de andra, de skulle komma när som helst.... en timme senare så ringer vi och undrar vad i hela världen de är någonstans. "Vi sitter och äter middag"... öh hallå TACK för att vi fick följa med! Jag blev lite grinig, men inte lika grinig som jag blev när min svenska tjejkompis sa att hon faktiskt var för trött för att komma nu. Så där satt jag och väntade på henne i onödan. Såhär i  efterhand ska jag inte klaga, jag hade faktiskt sjukt kul=). Jag kände flera andra där så jag skuttade runt bland min vänner och lärde mig house(det är jättesvårt). Sen så bestämde jag mig för att ägna mig åt det jag är bra på... dvs svänga på höfterna! Jag höll på att kissa på mig när det kom fram kille efter kille och sa att jag var "such an amazing dancer" haha... sinsin är stället dit alla skitduktiga housedansare går. Och så kommer de fram till mig som står och leker med mina höfter och säger att jag är amazing. Tokrolig ju, snacka om att bara vara ute efter en sak! Vi var där till halv 5 på morronen och efter det gick jag hem och åt en skitgod bagel med sylt=D. Jag var väl hemma vid halv 7 tiden och bestämde mig för att sova i några timmar innan jag skulle gå och ta klasser. När alarmet ringde vid halv 11 så snozade jag lite.... till klockan halv nio på kvällen!!!!!! OMG! Ja så jag fick springa för att hinna till Jonte's klass som började 9(den var askul by the way).


Eftersom jag bara varit vaken i ett par timmar så var jag inte sen att haka på dem som skulle gå ut. Det fanns lite olika bud men eftersom jag var på en house klubb kvällen innan följde jag med en kompis till ett "vanligt" ställe. När jag kom dit så kände jag bara honom men snart så ramlade det in massa roligt folk en efter en. Vi var där tills det stängde vid 4 och sen gick jag och tre kompisar för att köpa nåt att dricka och en skulle köpa pizza. Kom hem vid 7 på morronen igen och köpte även denna gång en bagel med sylt, den här gången så blev det ett paket ben & jerrys också(varav halva slank ner strax efter).

Eftersom jag hade en obligatorisk klass klockan 9 på morgonen så bestämde jag mig för att bara ta en 25 minuters power-nap och sedan gå direkt till skolan så jag inte försov mig. Gud va jag var glad när jag kommer dit och lektionen är inställd... NOT! Tog några lektioner efter det och var heelt slut så jag och en kompis åkte hem till mig och köpte kinamat och tittade på so you think you can dance. Sen så låg jag i soffan och försökte sova men somnade inte förrän efter 12 som vanligt=P.... Lördag fick bli en soft dag, städade och var lite praktisk men förutom det tog jag det piano. Behövde det eftersom jag skulle på en house tävling på kvällen, den höll på mellan 7 och halv 3 på morronen och efter det var det efterfest på sinsin. Man kunde vara där till 12 på dan men jag linkade hem redan halv 8 för jag skulle ta Jamies klass kl 12 och ville verkligen få ett par timmar i sängen innan det.


Så idag tog jag två lektioner med Jamie, en balett och en med Q bara för att få den sista lektionen gjord. Jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vet att klockan är mycket men jag har bara legat i soffan och kollat på film sen jag kom hem och nu när jag var påväg till sängen så bestämde jag mig för att slänga in en uppdatering(det var ju på tiden) som jag precis märkte blev hur lång som helst men, men.....


Nu ska jag sova, ska bli såååå skönt! Jag kanske slänger in lite fler bilder imorn om jag hinner annars får jag ta det nån annan gång.

Puss puss


Bilder=D

Nu är det äntligen dags att lägga in bilder i bloggen, det blir inte jättemånga för jag har en hel del på telefonen men här är de iaf!



                                                                             


                                    


    <Janet Jacksons koreograf!>    




Tokunderbara Mia Michales!



Superhunken Wade Robson och jag... tycker jag ser ut som en man på den här bilden men ändå=)



Här är alla lärarna, Wade och Chris Judd visar sig från sin bästa sida!



lärarna igen



Brian Friedman



Skål på er=D


The Pulse!

Mohahha, jag har tagit klass med Mia Michales och Wade Robson! Ni förstår inte det är helt sjukt=)


Idag är det tredje dagen av fyra på "the pulse" som är ett dansevent där de bästa av de bästa koreograferna åker runt till olika städer och håller klasser. Nu är de som ni kanske förstår i New York och jag var ju bara tvungen att vara med! Det var inte billigt men om jag nu är här för att dansa så är det ju sånt här som jag ska lägga pengar på.
Eventet hålls på Sheraton hotel så det är där jag håller till hela dagarna. Jag var tvungen att köpa ett  2gb minneskort till kameran och eftersom jag så gärna vill att ni ska få se allt det här så köpte jag en minneskortsläsare till datorn=D. Tyvärr har det inte blivit så mycket bilder än eftersom det är lite svårt att dansa med en kamera i handen men jag ska ta så många jag kan idag och imorn.

Idag ska jag ta klass med Dave Scott och en till klass med Wade och imorn ska jag ta klass med Brian Friedman! jag är så jäkla glad över det här ska ni veta. Nivåerna var inte riktigt så avancerade som jag trodde men det är bara bra för jag hade aldrig klarat av Advanced Pro som jag är anmäld till annars.

Ni får googla lite på the pulse tour och lärarna för om jag ska skriva med varje lärares resume så blir det väldigt långt och jobbigt. De flesta lärarna koreograferar i So you think you can dance, så mycket kan jag säga iaf.

Nu ska jag ta klass, puss puss

Äääääntligen internet!

Ni kan inte ana hur glad jag är att äntligen ha internet igen! Vi har haft problem med vår kabel tv och internet i lägenheten och det är nästan som att vara tillbaka på stenåldern. Det värsta är att jag inte kunnat kommunicera med familjen där hemma. Kabel tvn är inte så farligt att vara utan men internet, ojoj....

Men nu är det fixat och förhoppningsvis så försvinner det inte igen. Det ända roliga som hänt var att Rogelio som är en av de jag känner bäst på skolan frågade mig om jag ville hjälpa till på deras uppvisning i söndags. Deras nummer handlade om elever i en klass som var uppdelade i tre gäng, töntarna, gangsers och de populära. De behövde en lärare >JAG<=) Tyvärr så glömde Rogelio bort mig hela tiden så jag fick mina instruktioner kvällen före. Jag skulle inte bara vara en lärare jag skulle va en sexig lärare:-O! Så jag lånade ett par glasögon drog på mig en flirtig armlös skjorta, en svintight pencilskirt och mina 10 cm klackar. Mer avacerad än så ville jag inte vara=)
Lite roligt bara när jag kom till skolan i måndags och en kille kom fram och sa att han jättegärna skulle ta en lektion för mig, jag som inte fattar nåt tänkte att han måste misstagit mig för en lärare. När han såg att jag var förvirrad gjorde han en pose för att visa vad han menade. Tyckte jag var lite roligt minsann!

Har knappt sovit inatt, först var det för varmt och sen tog jag in den stora fläkten i mitt rum och då blev det fan svinkallt plus att den låter så mycket. Men jag har varit vaken sen 8 och det är skönt! 4 juli idag och Independence day här i USA, ska ner till hamnen och ta massa bilder på fyverkerier och så=)


Puss puss tills vidare

RSS 2.0