Post New York

Efter 9 månader sitter jag nu åter hemma i Töreboda med familj och hundar. Så otroligt många blandade känslor blir det men jag är väldigt nöjd över alltihopa=D. Jag har fått så mycket erfarenheter och lärt mig en massa om mig själv vilket nästan var halva resan.


Så hur känns det nu? Det känns... tomt men skönt. Allt är så stilla här, så mycket tid att tänka och bara vara. Det är helt underbart att träffa familj och vänner igen, de har varit saknade! Samtidigt får jag nästan panik av att inte ha mina 12 klasser på BDC i veckan. Jag har ju dansat i 9 månader nu och helt plötsligt sitter jag i Töreboda och undrar vad som hände. När jag satt på flyget så var det som om livet i New York passerade i revy, panik känslor blandades med lycka över hur underbart det faktiskt var.
Dans, kaos, mer dans och underbara vänner som jag aldrig glömmer. Äcklig fet mat, ännu äckligare killar på klubbarna som trodde att inträdet var en avgift för tillträde till alla tjejer på golvet, that´s right så illa var det! Men jag är en TUFF BRUD, I LYXFÖRPACKNING... I can handle myself ;-) hahahah.. Kunna stanna mitt på gatan och inse att man faktiskt var i NY, jag lovar den känslan är obetalbar! Alla affärer, fik, barer, klubbar, restauranger... folk som sjöng i tunnelbanan (ni fattar inte hur duktiga de var). Alla gånger man åkte fel om och om igen för att de alltid skulle bygga nånstans i tunnelbanan så trafiken ändrades stup i ett. De väldigt få gångerna man somnade före midnatt (och då var det för man däckade av utmattning), äta före 11 på kvällen var det inte tal om. Saaaaaaaaakna!

           

Nu har jag börjat på komvux för att läsa lite kurser, matte c, engelska c och datorkunskap. Jag är redan skoltrött och än så länge har jag bara haft upprop.... känns lovande=P. Det bästa är väl att jag inte ens hann vara hemma i två dygn innan jag började, varför ska man vila, det kan jag göra på nätterna när jag borde sova om inte mitt jetlag gjorde det omöjligt att somna innan 5 (11 new york tid). Life is just like a dream sometimes.... which is good cuz I don´t dream at all right now=D.

Man ska ta vara på nuet och inte göra saker som man inte egentligen vill, speciellt då man inte har nån nytta av det. Nu menar jag inte att jag ska sluta ta ut soporna eller sånna saker=). Sen ska man vara rädd om de personer som verkligen betyder mycket, det är otroligt viktigt! Det var några visdomsord från mig;) hehe...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0